headerimg
30
Mai
2014

Nike the Hyperdunk Is Acknowledged for Its Gentle Fat

Nu, hvor anstrengende vintersæsonen er gået , er det tid for ting at varme op. Brug den kommende sæson som sin muse er Nike free run 3 damer Kør " Summer Print" Pack . Består af en trio af sæsonen -inspirerede spark, himlen , strand og sol prints henholdsvis tjener som hyldest til de elementer, der gør sommeren så meget sjov. Tilladelse hoveder til at bringe deres egne sand til stranden , har skyerne for deres fødder , og brænde jorden med hvert skridt, hele Nike Roshe Run " Summer Print" Pack er i øjeblikket tilgængelig i form af Japans ABC -Mart. Den elektriske nuance, der mærker denne Roshe Run Slip On bruges også på spættede sål , med antydninger af appelsin på tungen enhed tingest og fanen hæl .

Mens Slip On version af Nike free 3.0 fortsætter med at samle op momentum, dens rette modpart har en anden ny mulighed for sneakerheads og løbere til at nyde. Revurdering af " Marble " tema, blå maske og lærred oversvømmelse modellens øverste , mens en orange sål holder tingene dernede. Snøret med en præmie sammensætning , Nike Sportswear kronjuvel er ikke helt klar til at lette fra gassen. Rio De Janeiro er en af ​​de værtsbyer i den kommende 2014 World Cup i Brasilien , og det er også inspirationen bag den nyeste Swoosh slip-on . Nike Roshe Run Slip On " City" Rio bidrager til den seneste liste af området koder. En mesh blå øvre er udnyttet til at gøre op et flertal af det øverste , kontrasteret af en sort foring og hæl klip, samt en volt Swoosh .

Ingen snørebånd, ingen bekymringer , da Nike free 5.0 Slip på er poppet op sportslige en frisk ny sort og hvid GPX komposition . Langt fra enkle, finde både farver selv blandet sammen ved hjælp af en hvirvlende Zebra -lignende tryk , der strømmer gennem hele build. Breaking op den grafiske monotoni er popper af blå om fanen hæl og omarbejdet tunge, der tilføjer et minimalt niveau af farve til blandingen. Den Sort / Hvid Nike Roshe Run Slip On GPX er tilgængelig på udvalgte Nike forhandlere , herunder Suppa .

Nike Roshe Run har udviklet sig , og snørebånd er ikke nødvendige . Med en stort set problemfri øvre og to pull faner for justering lethed, Nike free 3.0 damer Slip On er den seneste iteration i Roshe linje. Dristige farver har hjulpet indvarsle denne minimalistiske udgave til markedet, og i vores seneste On- Foot udseende, kan du se, hvad " Jade Glaze " colorway vil se ud , når den trækkes og forbundet med forskellige former for pants.The Nike Roshe Run " koncession Stand " Custom af Rocket Boy NIFT showcases snack styling, popping med ballpark entrees på en lys base. Hotdogs, pizza , isvafler og burgere stemple siloen , formilde appetitten af brugerdefinerede sultne sneakerheads . Peep detaljerede billeder af Nike Roshe Kør " Concession Stand " Custom i billederne nedenfor , og holde op med Rocket Boy NIFT om IG for alle forespørgsler .« Nike the Hyperdunk Is Acknowledged for Its Gentle FatDer Nike Air Presto war ein Pionier in der leichten Laufbewegung »


Weitere Artikel der Kategorie Allgemein
Weitere Informationen zu "Nike the Hyperdunk Is Acknowledged for Its Gentle Fat"
Immer auf dem Laufenden bleiben!
Blog empfehlen

Melden Sie sich an, um die Kommentarfunktion zu nutzen


Kommentar zu "Nike the Hyperdunk Is Acknowledged for Its Gentle Fat" verfassen


Besucher
0 Mitglieder und 33 Gäste sind Online

Wir begrüßen unser neuestes Mitglied: plclclcdpc
Besucherzähler
Heute waren 1287 Gäste und 44 Mitglieder, gestern 1544 Gäste und 5 Mitglieder online.