headerimg
Benutzername:
Betreff:


Beitrag:
[b][/b]
[i][/i]
[u][/u]
[code][/code]
[quote][/quote]
[spoiler][/spoiler]
[url][/url]
[img][/img]
[video][/video]
Smileys
smile
smile2
spook
alien
zunge
rose
shy
clown
devil
death
flash
sick
heart
idee
frage
blush
smokin
mad
sad
wink
frown
crazy
grin
hmm
laugh
mund
oh
rolling_eyes
lil
oh2
shocked
cool
[mail][/mail]
[pre][/pre]
Farben
[rot][/rot]
[blau][/blau]
[gruen][/gruen]
[orange][/orange]
[lila][/lila]
[weiss][/weiss]
[schwarz][/schwarz]
Sicherheitsabfrage*
Tippen Sie die Buchstaben hier ein:

 
*Zur Vermeidung von Spam
Datei anhängen

In Antwort auf

adidas boost heren • Absender: IrmaRobin, 15.12.2016 09:58

Terwijl adidas ultra boost dames Brandon Ingram de opkomst van het college gelederen nam voorwaarde afgelopen voorjaar, gelegen hij zich in de buurt van de bovenkant van uw sterke klasse van one-and-done spelers op weg naar de NBA. Terwijl zijn predraft oefenen en voorbereiding waren de meest opmerkelijke prioriteiten, werd zijn marketing bemanning belast met het doorzoeken van zijn goedkeuring geeft. Wanneer de Los Angeles Lakers de adidas ultra boost kopen No aangekomen. 2 Selecteer in de ontwerp-loterij: met Ben Simmons naar verwachting gaan No. 1: Ingram Visum potentieel had een nieuw traject genomen. Na met ten Nike gesponsorde Kinston (N. C) High School en iets van het merk top hoog niveau college programma's op het uitvechten, was er een verwachting dat zal Ingram zou een belangrijke Coleman doel post in de NBA ontwerp zijn.

Adidas al adidas boost heren werd routinematig cirkelen, op zoek naar het roster van de NBA atleten te verhogen en voeg meer kant scorers en weer na jaren van vooral gericht op niveau bewakers. Ingram, met zijn pezige 6-foot-9 frame en vluchtige scoren potentieel, was hier op de top van checklist van het merk. De belangstelling was wederzijds. "Ik was op zoek naar loyaliteit. Dat is een ding dat ik heb gekregen tijdens onze middelbare school carrière, door middel van onze AAU carrière en zelfs door middel van college, altijd praten met motorola mensen, ook al was ik met een Nike school, "Ingram, 19, vertelde The Straight.

Voor het bijwonen van Duke, adidas boost dames Ingram speelde voor de adidas-gesponsorde Stackhouse Elite AAU programma, gestart door de voormalige NBA-deelnemer Jerry Stackhouse. "In de finale van de dag, het was een no-brainer gaat adidas. Het toont alleen de bijzondere vertrouwen dat zij hebben in mezelf, "zei Ingram. "Op de middelbare school, nam ze de kans op mij te zijn met behulp van een Adidas team en wees de gezichtshuid van de bemanning van Jerry Stackhouse op de AAU circuit. Toen ik [draaide pro], maakten ze een aanbod dat echt aangetoond dat ze steken met mij. "

Fotos hochladen

Zugriffsanfrage von


Diese Seite versucht auf deinen addPics.com Account zuzugreifen.
Aus Sicherheitsgründen, erlaubt addPics.com nur den Zugriff von autorisierten Webseiten. Wenn du dieser Webseite vertraust, kannst du mit einem Klick auf den folgenden Link, den Zugriff erlauben.

autorisieren Aktualisieren

Bitte logge dich mit deinem bereits existierenden Account auf addPics.com ein.


Jetz einloggen!
Neu laden!


Dem Beitrag angehängte Bilder


- noch keine Bilder angehängt.

oder ein bereits hochgeladenes diesem Beitrag hinzufügen.
Nach Ordner filtern: Ordner bearbeiten
  • Mit deiner Emailadresse, verwaltest du all deine Bilder auf addPics.com
  • diese Nutzung von addPics.com ist für dich kostenlos!
  • weitere Informationen findest du hier


Mit dem Upload gebe ich mein Einverständnis, dass meine E-Mail von addPics.com für werbliche Zwecke zum Erhalt von Newslettern genutzt wird. Die E-Mail wird nicht an Dritte weitergegeben und der Newsletter kann jederzeit per E-Mail an unsubscribe@addpics.com abgemeldet werden.

Mit anderen addPics.com Account anmelden

Besucher
2 Mitglieder und 46 Gäste sind Online:
sooo, greenycao

Wir begrüßen unser neuestes Mitglied: uebasroff
Besucherzähler
Heute waren 140 Gäste und 3 Mitglieder, gestern 2991 Gäste und 9 Mitglieder online.

Forum Statistiken
Das Forum hat 50708 Themen und 54839 Beiträge.

Heute waren 3 Mitglieder Online:
greenycao, rsgoldfast, sooo