headerimg
#1

Adidas Equipment Shock Mint Groothandel

in SCHLACHTFELD von VibezMuziks No. 1 Supporterin "DIRTY NAT" 01.09.2016 10:18
von zccAlfred | 2 Beiträge | 180 PunkteHeet op de hielen van Solebox 'dope Toen en Nu Pack releases zijn vier nieuwe kleurstellingen van de Adidas Equipment Shock Mint Groothandel Ondersteuning '91. Deze gewrichten de basis gelegd voor de inmiddels beruchte adidas EQT basketbal sneaker, en dachten dat ze niet een verwijderbare innerlijke bootie bieden, deze gewrichten echo dezelfde school van het denken met hun gebruik van plastic ondersteunt langs de oogjes en hiel. Elk van deze nieuwe colorups heeft een tijdloze uitstraling, met al-wit, zwart / wit en zwart / wit / royal passend in elke tijdperk en de 'Aqua' / 'Grape' palet kijkt net zo fris als in de vroege jaren '90.

Adidas Equipment Sub Groen Kopen goedkoop was een groot deel van de drie strepen '1990 marketinginspanningen en de adidas EQT basketbal lijn is gevierd in een aantal retro en collaboratieve releases. Het EQT's running voorouders waren allemaal maar vergeten tot nu, met de adidas Equipment Ondersteuning maken van een comeback. De 'Now and Then Pack' is gepland voor december 2010 vrijkomen gelijk over 20 jaar na de OG wit / groen / grijs / zwart gewrichten terug in '91 hit, die een trio van nieuwe colorups te animeren de mix.

Yohji YamamotoAdidas Equipment Bestellen goedkoop lijn altijd gecreëerd inspirerende ontwerpen die een of andere manier zijn zowel minimalistisch en futuristisch allemaal tegelijk. De Y-3 afdruk heeft een belangrijke rol gespeeld in de drie strepen van gereviseerde esthetische, maar blijft nog steeds een beetje buiten het bereik van de afdeling prijzen als je wilt Y-3's officiële stempel van goedkeuring. De adidas Y-3 Kohna is voorzien van een constructie die je terug kan brengen naar de vroege jaren '90 stijl van de Reebok Instapump Fury dankzij de split zool unit en unieke panelen overal. De nieuwste colorway beschikt over een monochroom hommage aan de belangrijkste schaduw van de "Equipment Green" adidas EQT's. De groenblijvende schaduw raakt de neopreen en leer in heel voor een gedurfde creatie perfect voor de rest van de zomer.

Versheid eerste voorbeeld van deze samenwerking in augustus van dit jaar, nu slechts vier maanden later de schoen heeft het gemaakt om de productie vloer. We zagen de Irak 2007-versie eerder, een Irak 2008-versie zal ook beschikbaar zijn voor verkoop op 26 december 2007. Beide zijn even geweldig in hun kleurencombinaties en plaatsingen Adidas Equipment Racing Wit Kopen.

De 2016 update voor de Adidas Equipment Racing Xvi Core Black Online Kopen Ondersteuning gaat helemaal roze met deze gedurfde nieuwe colorway van de EQT Ondersteuning ADV. Deze colorway vrouwen die Cam'ron zeker zou goedkeuren voor de gestroomlijnde moderne herhaling van de EQT running classic gaat "Triple Pink" van boven naar beneden, met de iconische EQT groene tint in te vinden op de inlegzool. Deze roze schoonheden te vinden op select adidas Originals retailers binnenkort.

nach oben springen


Besucher
0 Mitglieder und 15 Gäste sind Online

Wir begrüßen unser neuestes Mitglied: fbbfcc
Besucherzähler
Heute waren 803 Gäste und 13 Mitglieder, gestern 1312 Gäste und 42 Mitglieder online.

Forum Statistiken
Das Forum hat 34352 Themen und 35920 Beiträge.

Heute waren 13 Mitglieder Online:
annefrankp, deependra sharma, Dell Support, fbbfcc, graocamka, juliansgeg@msgsafe.io, lutegurasgreen, mixian, ndsgrekylehrh@msgsafe.io, rsgoldfast2018, Taylorling, tellgamestop, ylq123