headerimg
#1

Adidas NMD PK Camo Pack Groothandel

in SCHLACHTFELD von VibezMuziks No. 1 Supporterin "DIRTY NAT" 22.09.2016 09:18
von zccNathan6 | 2 Beiträge | 180 PunkteIedere keer dat een nieuwe colorway releases het verkoopt vrij snel en dit paar mag niet anders zijn. Foot Locker heeft samengewerkt met adidas om dit nieuw paar die een geheel zwarte Primeknit bovenste beschikt met zwarte en rode details op de overlays van de witte BOOST tussenzool creëren. Er is geen duidelijke Foot Locker branding op dit paar Adidas NMD PK Camo Pack Groothandel, maar het lijkt erop dat ze exclusief voor slechts Foot Locker Europe waardoor ze zeer moeilijk om onze handen te krijgen stateside op hen voor die van ons.

De Adidas NMD Grijs Wit Kopen goedkoop heeft een op hol geslagen hit voor de drie strepen, dus verwachten dat ze om het melken voor al haar lekkere schoen lactose in de komende maanden. Dit NMD XR1 lijkt een van deze hybriden zijn - we niets meer over dan weet de foto die u zoekt op met ons. Van wat we kunnen vermoeden, het is net als het nageslacht van de NMD en de Tubular, met die onmiskenbare zool van de voormalige en de rekbare een stuk van die laatste.

Hij Adidas NMD Bestellen goedkoop Stad Sock is eindelijk hier en verdomd het is het verlaten van een merk. Een snelle blik op eBay toont de schoen wordt omgedraaid voor $ 400 +. Nu, de schoen is fris, maar $ 400 vers? Dat is wat gekke NMD liefde! Een homie in de SF kantoor was het herhalen van een anekdote gisteren en hij beweerde dat tot 1000 mensen werden in de rij voor een NMD release in China.

Als de acht nieuwe kleurstellingen van Adidas NMD City Sock Zwart Kopen laten vallen zijn niet genoeg om je NMD verlangens te voldoen, zal de nieuwe NMD Chukka ook zijn grote debuut op dezelfde dag! Met een minimalistische suède bovenkant en drie strepen AWOL, de NMD Chukka kunt u stap-up van uw Swank in-Boost gebonden comfort.

Het is officieel: veel aan de gruwel van wat overdreven enthousiaste kampeerders, er is geen Yeezy vrijlating in maart. In plaats daarvan worden adidas het gooien van de Adidas NMD Bright Blauw Online Kopen in de kijker voor de aftrap van de verandering in de seizoenen. Acht nieuwe kleurstellingen laten vallen van de nomadische loper voor maart en ze komen bij ons in een enorme daling! Er zijn drie frisse make-ups te laten vallen voor de mannen (galerij boven) en vijf voor de dames (galerie onderaan) - hoewel we verwachten dat een heleboel van gender swappen naar beneden te gaan op de release.

nach oben springen


Besucher
0 Mitglieder und 20 Gäste sind Online

Wir begrüßen unser neuestes Mitglied: teigoldengoose
Besucherzähler
Heute waren 1092 Gäste und 43 Mitglieder, gestern 1510 Gäste und 39 Mitglieder online.