headerimg
#1

Adidas Yeezy 750 Boost Carbon Wit licht Groothandel

in Was ist neu im Forum? 30.09.2016 03:45
von addAldrich6 | 2 Beiträge | 180 PunkteReserveren voor de Adidas Yeezy 750 Boost Carbon Wit licht Groothandel "Light Grey / Gum" go live vandaag om 04:00 EST voor adidas Bevestigde app-gebruikers op de East Coast. Het lijkt erop dat deze release tijd is hetzelfde voor gebruikers in de Verenigde Staten, wat betekent dat de mensen aan de westkust een kans om de schoenen te krijgen via de app op 13:00 PST zal hebben.

Op het onderwerp van het Adidas Yeezy 750 Boost Zwart Kopen goedkoop release, Kanye zei: "De schoenen komen deze zaterdag. Er zijn slechts 9.000. Ze zijn $ 350. Ik wil ervoor zorgen dat we het veilig te houden. Ik heb gehoord over mensen gekwetst dan sneaker cultuur ... Heb geduld, we zullen meer Yeezys te maken. Uiteindelijk iedereen die Yeezys wil zal ze krijgen. "

Met nieuws van zijn Yeezy Seizoen 2 showing maken rondes, Kanye West net revved de drukte bij zijn aankomst op de Givenchy mode show.According aan de deelnemers, Kanye draagt ​​een zwart-gebaseerde colorway van de Adidas Yeezy 750 Boost Bestellen goedkoop. De mogelijke tweede colorway is voorzien van een zwarte suède bovenwerk en een semi-doorzichtig Boost gedempte zool.
De zwarte adidas Yeezy 750 Boost heeft via zijn aandeel in drama geweest. Er was de release datum veranderen, de Ibn Jasper commentaar op hun authenticiteit en dan is de Kim Kardashian te onthullen. Eindelijk, het lijkt erop dat de schoen is klaar om te arriveren.

The Shoe Surgeon, één van de beste customizers in sneakers, onlangs recrafted de Adidas Yeezy 750 Boost bruin Nederland Kopen Versterkt met een all-rood thema. Hoewel hij niet detail details in zijn Instagram aandeel, de schoen lijkt te zijn voorzien van natuurlijke suède construction.It geloofden dat de volgende Yeezy 750 Boost, niet in het rood, zal later deze maand vrij. Klanten kunnen bezoeken theshoesurgeon.com om te informeren naar hun eigen ontwerp ideeën.

Yeezy seizoen is heel duidelijk nadert. De "Glow het in Dark" Adidas Yeezy 750 Boost Online Kopen Verhoogt, de volgende sneakers van collaborative lijn Kanye West met adidas, zijn al in de handen van de binnenste cirkel West, adidas zegt dat ze zullen hier in een paar weken, en ten minste één retailer heeft vooruit gegaan en bevestigd de geruchten van een 11 juni release datum.
Zoals altijd het geval is met Kanye West sneaker releases, black adidas dit weekend Yeezy 750 Boost lancering had veel meer mensen uit de boot valt op de schoenen dan ze daadwerkelijk kopen.

nach oben springen


Besucher
0 Mitglieder und 32 Gäste sind Online

Wir begrüßen unser neuestes Mitglied: AnimeQQ
Besucherzähler
Heute waren 2823 Gäste und 42 Mitglieder, gestern 2843 Gäste und 43 Mitglieder online.