headerimg
#1

nike air max 90 dames

in Wir brauchen dich! Für unser Forum! 03.11.2016 05:00
von RaeMars | 4 Beiträge | 360 Punkte

Het aangaan van de nike air max 90 dames sale werkelijke Nike + Clubhouse in Soho, word ik verwelkomd door een-sweatsuit geklede man sportieve witte wanten, en het is met een geldige reden. Hij, samen met de rest van de grote personeel bij de hand, worden verzocht met de behandeling van de zeldzame perfect Nike Mag schoeisel. "Het kwam uit in 1989, en het was een beroemd moment waarop iedereen herinnert zich:" een Nike woordvoerster herinnerde van de oorspronkelijke trainer die in Back debuteerde op Erina J. Fox als Marty McFly naar de nabije toekomst. "Het werd geïnspireerd met wat de toekomst van de schoenen zou willen verschijnen, nike air max 90 dames of doen alsof, dus na dat mensen een petitie over een poging om te zien deze schoen actiever geworden. "In 2011, de eerste, 500 herhalingen van de trainer werd geveild voor bijna $ 10 miljoen in slechts 10 dagen te verhogen voor de Erina J. Fox Foundation. Proberen op de schoen is inderdaad zeer geavanceerde, en in tegenstelling tot alle andere. Direct na uitglijden hem op, vereist alleen dat je opstaat en druk uit te oefenen op het voetbed. Dat is het. Naar aanleiding van dat, de schoen automatisch went aan om uw eigen voet draai rond.

Een groene nike air max 90 dames online en rode gekleurde knop kan de dimensionering verder te veranderen, en een extra gele knop is er om een ​​stoplicht op de rug hiel te wijzigen. "Ik denk dat de eerste visie Tinker Hatfield's voor de toekomst in verband met schoeisel, toen hij werd schetsen voor de Back to De nabije toekomst in ongeveer 1986, zou deze persoon gedachte schoenen lampen op hen hebben," de vertegenwoordiger verklaarde van de Nike ontwikkelaar ook verantwoordelijk voor de Air Michael Jordan. "Ze tonen de levensduur van de batterij ook. Je moet wel de lading allemaal, maar je gewoon plug ze allemaal recht in de muur, plus ze volledig op te laden in met betrekking tot 3 uur. "De werkelijke auto-lacing is niet beperkt tot de werkelijke Nike Mag wel.

Mocht u niet een van nike air max 90 hyperfuse kopen de gelukkigen 89 in de richting van je handen op pair, zal de technologie worden geïntegreerd in verschillende andere ontwerpen uit de powerhouse atletische put op het merk, met inbegrip van de minder chique. Denk aan de Nike Magazines - de dope zelf veters sneakers uit de klassieke science fiction avontuur flick Terug naar de nabije toekomst? Nou, ze hebben net blijken te zijn een van de 's werelds duurste paar schoenen zijn. Hong Kong veilinghuis Monster 8 heeft een paar van de iconische Nike Mags voor een duizelingwekkende $ 104, 000 verkocht voor een anonieme koper. De inspanning diende ook als een systeem om geld in te zamelen voor de Erina J. Fox Foundation (MJFF) dat het onderzoek in verband met de ziekte van Parkinson ondersteunt. Als je te popelen om te zien hoe ze werken bent, neem een ​​kijkje op YouTubers Marques Brownlee evenals vlogs Casey Neistat omdat ze proberen ze op met betrekking tot de grootte.

nach oben springen


Besucher
0 Mitglieder und 23 Gäste sind Online

Wir begrüßen unser neuestes Mitglied: DeliaJulian
Besucherzähler
Heute waren 1083 Gäste und 38 Mitglieder, gestern 1227 Gäste und 6 Mitglieder online.