headerimg
#1

Adidas NMD XR1 Sale Nederland

in SCHLACHTFELD von VibezMuziks No. 1 Supporterin "DIRTY NAT" 16.11.2016 06:53
von fuzai6 | 8 Beiträge | 720 Punkte

De Adidas NMD Dames Kopen Nederland zekeringen iconische adidas Originals DNA met baanbrekende technologie van vandaag. Micro-engineered boost en primeknit verzinsels voldoen aan een gedurfde beeldtaal die eerbetoon aan innovatie momenten uit het collectieve geheugen van het merk. Het resultaat is een onverschrokken nieuw silhouet gedreven door baanbrekende archief adidas 'dat de vorm en de stijl van vandaag bepaalt.

De Adidas NMD Heren Sale Nederland is net zoiets als een lifestyle-versie van de Ultra Boost. Terwijl de Ultra Boost was bedoeld om een ​​voorstelling loopschoen zijn ontving een onverwachte echo in sneaker cultuur na Kanye West en andere pop-culturele iconen werden gezien draagt. En is het zinvol. Het is een schone schoen en de boost demping biedt extreem comfort. Dus adidas besloten om dezelfde formule te gebruiken voor een innovatieve nieuwe sneaker die trouw blijft aan zijn wortels.

De Adidas NMD City Sock Nederland combineert elementen van een aantal hoogtepunten uit de adidas-archieven met state-of-the-art prestaties technologieën zoals boost demping en Primeknit bovenste. In het bijzonder, 3 lopende sneakers uit de jaren '80 inspireerde de NMD: 1985 Micro Pacer, de 1986 Rising Star en de 1987 Boston Super. Kijk hieronder voor on-voeten schoten van enkele van de hoogtepunten, alsmede een volledige lijst van NMD hier los te laten.Deze week, Adidas NMD R1 Sale Nederland is het overnemen van de sneaker wereld met een monster release van meerdere NMD stijlen. Vorige releases van de schone silhouet uitverkocht binnen enkele minuten. Tenminste, dit keer heb je een betere kans op het krijgen van een als gevolg van de enorme aantal van verschillende kleur en de bovenste opties. Een totaal van 10 adidas NMD zal beschikbaar zijn op donderdag 17 maart, 12:00 middernacht (CET).

http://www.yeezyboostnl.com/


Pandora Charms Cyber Monday Sale
Pandora Rings Cyber Monday Sale
nach oben springen


Besucher
2 Mitglieder und 19 Gäste sind Online:
linhui95, Stanley5319

Wir begrüßen unser neuestes Mitglied: ATime87
Besucherzähler
Heute waren 608 Gäste und 39 Mitglieder, gestern 1510 Gäste und 39 Mitglieder online.