headerimg
#1

adidas boost heren

in SCHLACHTFELD von VibezMuziks No. 1 Supporterin "DIRTY NAT" 15.12.2016 09:58
von IrmaRobin | 4 Beiträge | 360 Punkte

Terwijl adidas ultra boost dames Brandon Ingram de opkomst van het college gelederen nam voorwaarde afgelopen voorjaar, gelegen hij zich in de buurt van de bovenkant van uw sterke klasse van one-and-done spelers op weg naar de NBA. Terwijl zijn predraft oefenen en voorbereiding waren de meest opmerkelijke prioriteiten, werd zijn marketing bemanning belast met het doorzoeken van zijn goedkeuring geeft. Wanneer de Los Angeles Lakers de adidas ultra boost kopen No aangekomen. 2 Selecteer in de ontwerp-loterij: met Ben Simmons naar verwachting gaan No. 1: Ingram Visum potentieel had een nieuw traject genomen. Na met ten Nike gesponsorde Kinston (N. C) High School en iets van het merk top hoog niveau college programma's op het uitvechten, was er een verwachting dat zal Ingram zou een belangrijke Coleman doel post in de NBA ontwerp zijn.

Adidas al adidas boost heren werd routinematig cirkelen, op zoek naar het roster van de NBA atleten te verhogen en voeg meer kant scorers en weer na jaren van vooral gericht op niveau bewakers. Ingram, met zijn pezige 6-foot-9 frame en vluchtige scoren potentieel, was hier op de top van checklist van het merk. De belangstelling was wederzijds. "Ik was op zoek naar loyaliteit. Dat is een ding dat ik heb gekregen tijdens onze middelbare school carrière, door middel van onze AAU carrière en zelfs door middel van college, altijd praten met motorola mensen, ook al was ik met een Nike school, "Ingram, 19, vertelde The Straight.

Voor het bijwonen van Duke, adidas boost dames Ingram speelde voor de adidas-gesponsorde Stackhouse Elite AAU programma, gestart door de voormalige NBA-deelnemer Jerry Stackhouse. "In de finale van de dag, het was een no-brainer gaat adidas. Het toont alleen de bijzondere vertrouwen dat zij hebben in mezelf, "zei Ingram. "Op de middelbare school, nam ze de kans op mij te zijn met behulp van een Adidas team en wees de gezichtshuid van de bemanning van Jerry Stackhouse op de AAU circuit. Toen ik [draaide pro], maakten ze een aanbod dat echt aangetoond dat ze steken met mij. "

nach oben springen


Besucher
5 Mitglieder und 15 Gäste sind Online:
Dell Support, Nigel672, Meeniwo9471, ninawu, chenyan94

Wir begrüßen unser neuestes Mitglied: nasimnami
Besucherzähler
Heute waren 705 Gäste und 33 Mitglieder, gestern 1333 Gäste und 39 Mitglieder online.