headerimg
#1

Asics Gel Lyte 3 Damen

in News 23.06.2017 03:40
von sooo | 3.334 Beiträge | 300060 Punkte

Adidas AG's nieuwe chief executive officer verdubbelt de stijgende verkoop van casual sneaker lijnen zoals Stan Smith en Tubular om de Duitse sportkledingmaker in een snelle modebedrijf te transformeren en op grotere concurrent Nike Inc. te winnen.

De verkoop van zogenaamde levensstijlproducten uit de Originals, Neo en Y3 lijnen steeg in 2016 45 procent, meer dan drie keer de snelheid van prestatie sportartikelen, zei het bedrijf woensdag. CEO Kasper Rorsted zei dat de focus op snelle mode en het wegnemen van non-core bedrijven Adidas Superstar Womens Nike Air Max 95 Femmezoals golf en hockey de winst meer zal verhogen dan verwacht, waardoor de aandelen op een record worden opgeheven.

"De levensstijlmarkt is veel groter dan de sportmarkt, dus we moeten daaraan deelnemen," zei Robin Stalker, Chief Financial Officer, op een persconferentie, en voegde eraan toe dat casualwear nu ongeveer 30 procent van de omzet uitmaakt. "Er zijn de Stan Smiths en Superstars, maar er zijn ook andere producten die we over vele seizoenen zullen beheren. ''

De verhoogde voorspellingen geven toe aan het momentum van een bedrijf dat vier keer vorig jaar zijn vooruitzichten heeft vergroot, waardoor Rorsted een springplank heeft gehaald nadat hij ongeveer 6 maanden geleden de leidingen van langdurige CEO Herbert Hainer heeft genomen. Adidas weddenschappen groot op een mode trend die ook een kleinere Duitse sportkledingmerk Puma Asics Gel Quantum 360 Dames heeft Nike Cortez Mujer Asics Gel Lyte 3 Femme opgeheven, aangezien de consument zich verlaat van hard-core providers van atletische versnelling zoals Under Armor Inc.

Adidas nieuwe leider zei dat hij van plan was te "overinvesteren" in de VS, waar het bedrijf Nike traint en de supply chain versnelt om meer goederen tegen volledige prijs te verkopen. Adidas is ook van plan om online verkopen aan 4 miljard euro ($ 4,2 miljard) tegen 2020 te verkopen en zich af te halen van het CCM-hockeybedrijf, omdat het zich richt op zijn naamgenoot en het merk Reebok.

Adidas werkt samen met leveranciers om inkoop flexibiliteit te verhogen, zegt Rorsted in een interview. Een pagina uit het speelboek van snelmode bedrijven zoals Zara-eigenaar Inditex SA. In plaats van een vaste hoeveelheid schoenen of kleding voor een heel seizoen te bestellen, wat kan leiden tot tekortkomingen of overbelasting,Adidas Superstar Dames Asics Gel Lyte 3 Damen Nike Air Max 90 Dames Roze verschuift het bedrijf vanaf het begin naar het kopen van beperkte aantallen en reageert vervolgens op de vraag. De stap om de inkoop te versnellen is van invloed op productlijnen die vorig jaar ongeveer 25 procent van de omzet vertegenwoordigen, aldus de CEO, die het bedrijf tegen 2020 tot half wil toenemen.

nach oben springen


Besucher
0 Mitglieder und 43 Gäste sind Online

Wir begrüßen unser neuestes Mitglied: Neilpatels
Besucherzähler
Heute waren 1849 Gäste und 41 Mitglieder, gestern 3234 Gäste und 8 Mitglieder online.