headerimg
#1

Adidas EQT Sale Nederland

in Forum Mülleimer, Schrottplatz oder Werbenerdtreffpunkt 23.06.2017 10:09
von Foster1 | 2 Beiträge | 180 Punkte

Adidas EQT Sale Nederland


De Adidas EQT Heren is onlangs overschaduwd door de vooruitgang die is geboekt met het recentste Boost-kussensysteem van de drie streep en de vooruitgang in Primeknit-ontwerp. Dat betekent niet dat het retro-rennen regime de afgelopen twee jaar de warmte nog steeds niet goed heeft vrijgegeven, en adidas EQT blijft dit doen.
Dit Adidas EQT Dames Cushion zou de perfecte troostprijs zijn voor iedereen die de Pusha T's zwarte snakeskin-samenwerking heeft gemist, omdat deze algemene versie een onheilspellende synthetische python heeft met zachte aanraken van bijpassende suède die samenvallen met een lichtgrijze lintbranding en hielconstructie.

Dankzij Pusha T is de Adidas EQT Nieuwe opnieuw opgedaan. Nu de retro-runner zich tot op zekere hoogte heeft hersteld, brengt het merk de OG "Racing Green" kleurweg opnieuw in, maar met een aantal zieke upgrades naar de schoen, die op een of andere manier herdenkt aan Pusha's twee collaboraties. De kleurweg hier is wat je zou verwachten, maar het verhoogde materiaalniveau, zoals de suède en slanghuid, is niet.

Als een van de meer unieke silhouetten uit het begin van de jaren negentig van de Adidas EQT Winkel, is de Equipment Racing '93 een schoen die enkele koppen zal draaien. Dat feit is nog verder vergroot met deze dure nieuwe look, met een luxe faux python bovenkant met hits van Lush Pink als onderdeel van het "Luxury OG Equipment Pack". Deze zijn eigenlijk ontworpen voor de dames, maar met een blik zo goed, zullen niemand de schulden de schuld geven om een ​​aantal van de grotere maten te grijpen.

Adidas Originals combineert het beste van beide werelden, maar heeft enkele van hun beste vintage runners opgewaardeerd met het moderne voordeel van Boost foam. Introductie van de Adidas EQT Sale Nederland, die elk hun OG-constructie bovenkant hebben, maar gewijzigd met Boost-zolen voor een perfecte melding van oude en nieuwe adidas-technologie. Vandaag keken we naar twee kleurenwegen van de EQT Support en een versie van de EQT Racing, die beide voor de late release van januari verschijnen, maar we kunnen ervan uitgaan dat meer Boost-infused klassieke runners in 2016 onderweg zijn.

nach oben springen


Besucher
0 Mitglieder und 47 Gäste sind Online

Wir begrüßen unser neuestes Mitglied: cqbanezzart
Besucherzähler
Heute waren 1530 Gäste und 39 Mitglieder, gestern 2991 Gäste und 9 Mitglieder online.