headerimg
#1

Adidas Superstar Womens

in News 26.06.2017 05:07
von sooo | 3.574 Beiträge | 321660 Punkte

De iconische adidas Superstar krijgt mogelijk de grootste upgrade ooit omdat de schoen nu met Boost technologie is toegediend. Er is een witte / zwarte kleurweg Adidas NMD Mujer beschikbaar voor mannen, samen met twee opties voor vrouwen die Metallic Bronze en Metallic Silver bevatten.

Trouw aan de originele blauwdruk van de shell-toe klassiek, is de Superstar volledig gerestaureerd, gebouwd uit premium elandleer in zwart-wit Nike Air Max Thea Womens zwart-witte kleurwegen, afgewerkt met gouden branding details. Een full-length BOOST middenzool, verbergen door het onaantastbare originele gereedschap van de schoen, voegt een ongeivenaard modern comfort toe aan de trottoir klassiek, die alleen door Adidas Gazelle Dam de onderzool van de schoen wordt onthuld en een open BOOST-paneel op de mediale boog.

Adidas superster eerste kopie india was de eerste adidas running schoen om het nu bewezen Boost midzool materiaal Nike Air Max 2016 Heren Zwart te voorzien. Dat werd gevolgd door een snelle omzetting van vele lange voortdurende modellen naar het Boost-platform, de superster van de adidas Adidas Gazelle Dames superster was de adidas Supernova Glide 5.

De pre-Boost Glide 5 was een van de adidas volledige modelmodellen - luxe bovenste materialen en een dikke EVA-schuim tussenzool met de vormveranderende 'Formotion' hielinzet.

Met de 'Boosted' Glide 6 Adidas ZX Flux Womens veranderde het model 's nachts naar een minimale versie van wat het ooit was. Het bovenste ontwerp werd veel slanker, en de relatief drukke middelzool viel op tot het dual-density ontwerp dat we vandaag kennen. Dus terwijl adidas koos om dezelfde naam Adidas Superstar Womens te behouden, was er een wereld van verschil tussen de voor en na de Supernova Glide modellen.

Niet alleen is de bovenste fit ruimtelijk geworden in vergelijking met de non-Boost Glides, er was een level-up in de stevigheid van de rit en de rebound kwaliteit. En dat is wat iedereen van de Boostmidsole houdt; Het is gevoerd zonder vochtig te voelen, en er is een gevoel van consistentie afwezig in Nike Air Huarache Womens de meeste regelmatige EVA modellen.

nach oben springen


Besucher
0 Mitglieder und 23 Gäste sind Online

Wir begrüßen unser neuestes Mitglied: michaelcalki10
Besucherzähler
Heute waren 1275 Gäste und 31 Mitglieder, gestern 3024 Gäste und 37 Mitglieder online.