headerimg
#1

Nike Air Max 90 Dames

in News 28.06.2017 04:08
von sooo | 3.550 Beiträge | 319500 Punkte

Asics blijft de lente vieren door schoenen te laten vallen in kleuren die de maanden het best vertegenwoordigen. Deze keer starten ze de Asics Gel Lyte III 'Pastel', die het laatste is van de Gel Lyte III.

Zoals u kunt zien, heeft deze Asics Gel Lyte III een Glacier, Gray en Aluminum kleurcombinatie. Als vrouwelijke exclusieve druppel Nike Roshe Run Femme Rose komt de basis in een blauwgrijze tint, terwijl Blue op een deel van de midsole ligt. Andere details bevatten een lichtgele op de buitenzool, terwijl Light Green op Nike Air Max 2017 Dames de veters wordt gebruikt.

Suede is de nieuwe golf die op de Asics Gel Lyte III wordt gebruikt, wellicht niet nieuw maar het model krijgt de behandeling voor de warme Nike Air Max Thea Womens maanden. Volgend op de Sky Blue release, hebben we de Asics Gel Lyte III 'Skyway'.

Deze Asics Gel Lyte III neemt de premieroute, terwijl deze met suede wordt geconstrueerd, die de panelen, hakken, overlays en zelfs de split tong treft. Perforaties worden ook gebruikt op basis, branding en teen. Skyway, een schaduw van Blue, dekt de bovenkant, terwijl Light Blue de twee oogjes en liner trekt. De uitstraling is wit op de middelzool die over de buitenzool strekt.

Asics kookt iets voor de warmer maanden, die Nike Air Max 1 Femme bestaat uit twee kleuropties van de Asics Gel Lyte III. Die twee worden gemarkeerd met camouflage en staat bekend als de Asics Gel Lyte III Tiger Camo en Desert Camo.

Asics Gel Quantum 360 WomensDe twee Asics Gel Lyte III releases laten de eigenschappen over de basis zien, terwijl suede en leer op de overlays worden gezien. Met de traditionele split tong, kijkt u Nike Air Max 2017 Damen dichterbij, dan merkt u dat camouflage gedetailleerde landen rond de hiel, kraag en de tong landt. Het uitmaken van de look is gespikkelde accenten op de middelzool.

Patta lanceert nogmaals een andere samenwerking en net als oude tijden verbinden ze zich opnieuw met Asics. De twee hebben samengewerkt voor de Asics Gel Lyte III 'Patta Exclusive' die debuut deze vrijdag.

Patta is trots om de Asics Gel Lyte III 'Patta Exclusive' aan te bieden. Een ASICS GEL-Lyte III die is ontworpen door Patta. Zoals u kunt Nike Air Max 90 Dames zien combineert deze samenwerking Birch en Bourgondi? als basiskleuren voor de bovenste materialen, die bestaat uit nubuck en premium suede. Gedetailleerde functies Asics Gel Lyte 3 Mujer omvatten een geperforeerde teen doos, 3M reflecterende hiel logo en onderlaag onder de ASICS striping. Elk paar wordt geleverd met een rubberen 'Patta Exclusive' keychain hangtag.

nach oben springen


Besucher
0 Mitglieder und 61 Gäste sind Online

Wir begrüßen unser neuestes Mitglied: davidwarner44
Besucherzähler
Heute waren 3219 Gäste und 32 Mitglieder, gestern 3750 Gäste und 29 Mitglieder online.