headerimg
#1

Adidas Yeezy 350 Boost Schoenen Wit Kopen

in Wir brauchen dich! Für unser Forum! 28.06.2017 05:08
von deeLeo5 | 2 Beiträge | 180 PunkteEerder deze maand zagen we de zwarte / rode kleurweg van de Adidas Yeezy 350 Boost Grijs Sale nl release in zowel volwassen als kindergrootte. En terwijl het Zebra-paar dat vandaag viel, niet voor de kleintjes is vrijgegeven, lijkt het dat het komende wit-wit paar zal komen. Echter officiële afbeeldingen van de all-white Yeezy Boost 350 V2 gisteren opgevolgd en vandaag geven we u een officiële uitstraling Bij dezelfde schoen in kindergroottes. Net als het volwassen paar, heeft het kinderpaar een all-white Primeknit-bovenkant met tonale details op de veters, binnenvoering, hielblad en Yeezy Boost-zool.

We zijn nog maar twee dagen weg van de release van de volgende Adidas Yeezy 350 Boost Opruiming, die nog eens zwart is. In aanvulling op de Black Primeknit-bovenkant is deze Yeezy Boost 350 V2 getroffen met subtiel contrast op de SPLY- 350 "branding die op het zijpaneel verschijnt, die in rood is uitgevoerd. Gezien hier is het zuigelpaar dat op 11 februari langs de mannen vrijkomt.

De populaire Adidas Yeezy 350 Boost Schoenen Wit Kopen is bekend om het eerste Yeezy-silhouet te debuteren in 2017, in een veelzijdige combinatie van zwart en rood voor zijn laatste iteratie. Met zwart die als de dominante toon over zijn vernieuwde primeknit-constructie bestaat, is de onderscheidende " SPLY-350 "is in elke helder rood op elke kant. In tegenstelling tot vorig jaar's Yeezys bevat deze variatie nog eens een hielblad - een ontwerpelement dat op de originele Yeezy Boost 350 vanaf 2015 werd gezien.

Na het opvolgen van de all-cream-monster-kleurenbaan van de Adidas Yeezy 350 Boost Online Bestellen die we vorige maand hebben bekeken, kijk je nu nog eens naar een andere Yeezy-monster. Met deze Yeezy Boost 350 V2 heeft dit monsterpaar weer een off- Wit Primeknit bovenkant met zwarte details op de "SPLY-350" branding op zowel de zij- als de mediale zijden van de schoen.

Deze kleurweg van de Adidas Yeezy 350 Boost Pirate Zwart Kopen goedkoop lijkt waarschijnlijk niet bekend voor jou. Dat komt omdat het een sample pair is. Het wordt gemeld dat dit monsterpaar eigenlijk aan Kanye West behoort, zoals ze in zijn grootte komen. Kijkend naar dit paar Yeezys kunnen we zien dat de Primeknit-bovenkant in kleurbruin / bruin tint gekleurd wordt met de traditionele "SPLY-350" branding die we op de V2 ook zien in dezelfde kleur van de room.

nach oben springen


Besucher
0 Mitglieder und 47 Gäste sind Online

Wir begrüßen unser neuestes Mitglied: cqbanezzart
Besucherzähler
Heute waren 1530 Gäste und 39 Mitglieder, gestern 2991 Gäste und 9 Mitglieder online.