headerimg
#1

Nike Air Max BW Nieuwe

in Forum Mülleimer, Schrottplatz oder Werbenerdtreffpunkt 22.07.2017 08:37
von Cathey17 | 2 Beiträge | 180 Punkte

Nike Air Max BW Nieuwe


Nike Sportswear's belangrijkste duw voor de klassieke Nike Air Max BW Kopen goedkoop komt deze lente in het voorjaar uit met de release van de 'Premium' editie van de iconische Perzische Violette Colorway. De meest luxueuze versie van het BW ooit, 1991 Air Max model beschikt over een reptiel-reliëf zwart leer bovenkant met Perzische Violet Nubuck op de tong en wikkel de enkel, terwijl wit leer af het oorspronkelijke kleurblok afwerkt. Air Max aficionados kunnen deze voet op de voet kijken om te helpen beslissen of deze premium BW's een must zijn en verwacht dat ze op 8 maart overzee vrijkomen.

De Nike Air Max BW dames maakt in 2016 een comeback van allerlei soorten, deze keer in glorieuze "Vachetta Tan" leer. Als deze Beige kleurweg bekend is, heeft u het eerder gezien op de Air Jordan 1 of Air Flight 89, en deze wordt ook deze maand op een komende NikeLab basketbalschoen weergegeven. Hoewel dit geen NikeLab-versie is, hebben deze sneakers hetzelfde Lux-effect.

Imperial Blue maakt een behoorlijk terugkomen op een nieuw paar Nike Air Max BW heren's die in februari verschijnen. Deze frisse, koele blauwe schaduw speelde een aantal jaren in de Nike Sportswear-catalogus een belangrijke rol en is nu terug in een hoofdrol op dit meestal witte Big Window. De plaatsing van het zwarte wikkelpaneel benadrukt dat de blauwe kleur op de Swooshes, en het algehele effect is een vernieuwde aanpak op een bekende silo (hoewel dit het OG WMNS blokkeringspatroon is).

Vroeger in het jaar waren er een handvol klassieke Nike Air Max-stijlen die met EM remixes worden uitgerust, de moderne neemt allemaal aan op gekleurde kleurenwegen voor elke sneaker. De "Infrarood", "Ultramarine", "Neon" en meer allen keken, maar
de Nike Air Max BW Nieuwe EM werd om welke reden dan ook geverfd. Het helpen van het model spelen inhalen is dit, de Nike Air Max BW Bestellen "Persiant Violet", die een fan favoriete colorway voor dat model opbouwt met de Engineered Mesh behandeling

nach oben springen


Besucher
0 Mitglieder und 51 Gäste sind Online

Wir begrüßen unser neuestes Mitglied: Jaylawrence
Besucherzähler
Heute waren 90 Gäste , gestern 2862 Gäste online

Forum Statistiken
Das Forum hat 46768 Themen und 50155 Beiträge.

Heute waren 0 Mitglieder Online: