headerimg
#1

Adidas Yeezy Boost 350 Online Bestellen

in Wir brauchen dich! Für unser Forum! 25.07.2017 10:54
von dffBarry6 | 2 Beiträge | 180 PunkteAdidas Originals heeft officieel de Adidas Yeezy Boost 350 Core Zwart Opruiming onthuld, het laatste in het Kanye West x adidas partnership. Oorspronkelijk debuterende tijdens de YEEZY Seizoen 3 modeshow in Madison Square Garden terug in februari 2016 heeft de Yeezy Boost 350 v2 een duidelijk ontwerp in vergelijking met de Yeezy Boost 350, die een lagere snede, een hiel lus en een ander zoolontwerp toont. . Een officiële winkellijst voor de Yeezy Boost 350 v2 is nog niet geopenbaard, maar blijf afgestemd, want we zullen je zo snel op de hoogte brengen.

Na de release van de extreem beperkte Zebra-geïnspireerde iteratie dit afgelopen weekend zal de Adidas Yeezy Boost 350 Oxford Tan Kopen White de volgende weergave van het silhouet zijn. Dit is meestal het meest ongerepte paar tot op heden, het laagste model is gedefinieerd Door een all-white vernieuwde primeknit-constructie die de kenmerkende streep bevat, naast de handtekening "SPLY-350", hoewel gecamoufleerd, vanwege zijn wit-esthetische.

Eerder deze maand zagen we de zwarte / rode kleurweg van de Adidas Yeezy Boost 350 Online Bestellen-versie in zowel volwassen als kindergrootte. En terwijl het Zebra-paar dat vandaag viel, niet voor de kleintjes is vrijgegeven, lijkt het dat het komende wit-wit paar zal komen. Echter officiële afbeeldingen van de all-white Yeezy Boost 350 V2 gisteren opgevolgd en vandaag geven we u een officiële uitstraling Bij dezelfde schoen in kindergroottes. Net als het volwassen paar, heeft het kinderpaar een all-white Primeknit-bovenkant met tonale details op de veters, binnenvoering, hielblad en de Yeezy Boost-zool.

Deze Yeezy Boost 350 V2 heeft een combinatie van wit en zwart op de bovenkant van de Primeknit in een zebraachtig patroon. De handtekening "SPLY-350" branding op de zijpanelen is in rood gemaakt voor een mooie pop. Andere details zijn een witte hakstreepje met zwarte stiksel en een halfdoorschijnende witte Yeezy Boost middenzool.We zijn nog maar twee dagen weg van de release van de volgende Adidas Yeezy Boost 350 BLUGRA Kopen goedkoop, die nog eens zwart is. In aanvulling op de Black Primeknit-bovenkant, wordt deze Yeezy Boost 350 V2 getroffen met subtiel contrast op de SPLY- 350 "branding die op het zijpaneel verschijnt, dat in rood is uitgevoerd. Gezien hier is het zuigelpaar dat op 11 februari langs de mannen zal loslaten.

De populaire Adidas Yeezy Boost 350 OSFTA Groothandel is bekend om het eerste Yeezy-silhouet te debuteren in 2017, in een veelzijdige combinatie van zwart en rood voor zijn laatste iteratie. Met zwart die als de dominante toon over zijn vernieuwde primeknit-constructie bestaat, is het onderscheidende " SPLY-350 "is in elke helder rood op elke kant. In tegenstelling tot vorig jaar's Yeezys, bevat deze variatie weer een hielblad - een ontwerpelement dat vanaf 2015 op de originele Yeezy Boost 350 werd gezien.

nach oben springen


Besucher
0 Mitglieder und 17 Gäste sind Online

Wir begrüßen unser neuestes Mitglied: laserpointerdet
Besucherzähler
Heute waren 159 Gäste und 2 Mitglieder, gestern 1181 Gäste und 2 Mitglieder online.

Forum Statistiken
Das Forum hat 38581 Themen und 41047 Beiträge.

Heute waren 0 Mitglieder Online: