headerimg
#1

Argentina pelipaidat voiton Liverpool

in News 13.01.2018 04:17
von pelipaidatjalk | 2 Beiträge | 180 Punkte

Premier League Yhteenveto-Manchester City voittaa 5 pistettä lasten pelipaidat ja kannuksensa voiton punaiset

2017-18 kausi yhdeksäs kierros Premier League, West Ham Home 0-3 Brighton, Murray 2 maalia, Newcastle 1-0 takavarikoida Crystal Palace, Merino header Lore, Southampton 1-0 West Brom, Fort Fall 1 yli 5 soolo, kun avaaja, Leicester Away 2-1 Swansea, Division jiangong 2-1 Stoke City päässä Bournemouth, Stanislas.

Kane Spurs 4-1 voiton Liverpool
Suuret klubit

Chelsean kotiin 4-2 kääntäminen voitti Watford, korvike esiintymiset bashoyai sijoitettiin 2 maalia, Pedro ja azpilique, Manchester United pois 1-2 järkyttynyt edistää Horse Huddersfield, lashford pelastus; Manchester City 3-0 voittaa Burnley, sane ampua, Aguero ja ottamendi rikkoa, Blue Moon 5 johtaja Arsenal pois 5-2 tuhoisa 10 Everton, Sanchez ja Argentina pelipaidat Ernie, Spurs kotiin 4-1 voiton Liverpool, Kane 2-Ball 1 avustaa, Sun xisji ja Ali pisteytetään.

Lindelof katastrofaalinen suoritus kyky Manchester United Season ensimmäinen tappio

Manchester City 11 voitto putki 5 pistettä lyijy: Home 3 maalia helposti kukisti Burnley, Manchester City 9 kierrosta jälkeen 25 pistettä, ja 5 pistettä sijoitukset edelleen alkuun. Manchester City Hao voitti 11 peräkkäistä ottelua, joista 7 peräkkäin, meloni-komea joukkue pysäyttää!
Järkyttynyt! Manchester Unitedin ensimmäinen tappio: kukaan ei olisi uskonut, että Manchester Unitedin ensimmäinen tappio kaudella vastaan edistettävä Horse Huddersfield, Mata jalkapallokengät nike ja Lindelof peräkkäisen virheitä, ja Jose Mourinho joukkue voi vain kadota pois.
Spurs on voittanut 5-vuotisen liigan Victory: Focus, Spurs Beat Liverpool Wembley 4-1, ensimmäistä kertaa 5 vuotta voittamaan punaiset liigassa. Pochettinon joukkue on 4 suoraan voittaa tehdä Manchester United.
Mahtava! 3 mainostettuja voittoja! Tämä kierros on edistettävä Horse Festival, kolme edistettävä Horse Team Newcastle, Brighton ja Huddersfield vastaavasti kukisti Crystal Palace, West Ham ja United!

Aguero on Chase Manchester Cityn historian ampuja
Bashoyai: hän oli konna joukkue hävisi Crystal Palace, mutta tämä palvelu hän ahdin tulla joukkueen sankari! Ylä-ja alamäkiä elämä on niin jännittävää!

Aguero: Aguero on auto-onnettomuudessa, kun hänen Belgia pelipaidat comebackin, palvelun hän rangaistus rangaistus Manchester City, ensimmäinen ennätys, kun Jumala myös 177 maalia laatia Brooke ja Manchester City joukkueen historian hyökkääjä Wang.

Itse nähnyt koko prosessin? Näin mahtava! Haluat myös olla paidan pidät siitä, voit siirtyä online verkkosivuilla http://www.pelipaidatjalkapallo.com.

nach oben springen


Besucher
2 Mitglieder und 11 Gäste sind Online:
Emanuels, laiyongcai92

Wir begrüßen unser neuestes Mitglied: Emanuels
Besucherzähler
Heute waren 215 Gäste und 12 Mitglieder, gestern 1184 Gäste und 7 Mitglieder online.

Forum Statistiken
Das Forum hat 42000 Themen und 45001 Beiträge.

Heute waren 12 Mitglieder Online:
Bale, caicai2017, daiseyp, dolorita, Emanuels, Labi1995, laiyongcai92, qiqiqwuewe, rsgoldfast2018, sooo, vkmoon, yaya2017