headerimg
#1

adidas originals climacool fresh 2.0 trainer sale

in Was ist neu im Forum? 13.01.2018 04:23
von qwipindga | 3 Beiträge | 270 PunkteDet har været 15 år siden ankomsten af ​​OG Climacool Silhouette. Vi har set mange variationer siden da, men intet sammenligner med det næste. Mere varme kommer i sommer og vi vender hoved mod adidas originals climacool fresh 2.0 trainer sale. Kommer i en sort / hvid og lys aqua til damerne, vil denne sneaker være sikker på at afsætte dine sportslige tråde for resten af ​​sæsonen. Street, sporty, eller måske tilføje nogle sport-luxe til et smukt outfit, uanset hvor fødder vil være comfy og cool. Den perforerede øvre komplimenteres af et gennemsigtigt midterfodpanel og det klassiske ClimaCool bubble-logo. Hvis du er diggin 'sover vibene ikke på denne udgivelse, fordi disse spark vil gå hurtigt.

Med vejledninger fra begyndelsen af ​​2000 løbesko, adidas original climacool hvid har det åndbare fodtøj minimal detaljer på den øvre. En kraftig, men letvægts, hvid skulpteret mellemsål og futuristisk strikket øvre har et svejset tre-stripes-logo på siden, udført i tonalfarver på den grå model og kontrastfarve til den sorte sneaker. Tungen har subtil ClimaCool branding, og begge iterationer har jordfarver på det indre.

Begge sneakers har en adidas original climacool kvinder sko mesh øvre med en åndbar sokliner og et lacing system, der er meningen at være minimalistisk. Der er også støbt strukturelle TPU på hæl og tå kofanger for at holde tingene på plads. I en nikk til den originale ClimaCool svejseres de tre striber på sneakeren, og der er et klassisk ClimaCool logo på tungen.

Den nye hit sneaker af sommeren fra Adidas Originals er officielt afsløret i dag i to nye farvelægninger. adidas original climacool 02/17 kommer lige i tide til resten af ​​sommervarmen for at holde dig følelse og se kul ud og frigive denne august i en farveway hver for mænd og kvinder. Mændsversionen har en simpel, sort sort øvre med sorte accenter, mens kvindens frigivelse går med en blomme lilla (officielt 'Red Night') mesh øvre og hvide sål. Den nye opdatering til den klassiske ClimaCool har været utrolig godt modtaget lige siden den først blev vist på nettet.

http://www.herskyshoes.com/

nach oben springen


Besucher
0 Mitglieder und 57 Gäste sind Online

Wir begrüßen unser neuestes Mitglied: recpgooser
Besucherzähler
Heute waren 3245 Gäste und 45 Mitglieder, gestern 3278 Gäste und 40 Mitglieder online.