headerimg
#1

Nike Air Max Classic BW Femme

in News 17.01.2018 02:09
von sooo | 2.442 Beiträge | 219780 Punkte

Het ZX-concept is ontstaan uit de motivatie en het verlangen van Adidas om een collectie strandschoenen te creren die gezamenlijk alle Nike Air Max 2017 Femme behoeften van hardlopers dekken: van off-road tot hardlopers, joggers tot langeafstandsconcurrenten, ze konden allemaal hun schoenenoplossing vinden in de ZX-collectie.

Elk model is zorgvuldig aangepast en ontworpen, met subtiele verschillen en tinten die beter bij de schoen passen bij een specifiek type hardloper. Met een beetje minder vulling in het ene gebied en een beetje meer opvulling in een ander gebied, zou een schoen een nieuwe functie kunnen aannemen en deze Adidas Gazelle Femme kunnen aanpassen.

De ontwikkelaars van de adidas Scheinfeld-fabriek in Beieren hebben zoveel toewijding getoond aan het produceren van een volledig assortiment racemodellen dat het assortiment een uitgebreide en rijke collectie is die nu met veel liefde wordt bekeken. Wat begon met de reeks 00 (honderden) in '84 zou zich uitstrekken tot de verzameling van duizenden (duizenden) na de Olympische Spelen van 1988. Deze succesvolle periode heeft ook geholpen om een aantal revolutionaire apparaten in de sport te ontwikkelen. en hardloopschoenen, zoals Torsion en Soft Cell-technologien. Dit zijn uitvindingen zoals die die in de eerste plaats zoveel fans hebben aangetrokken, fans die deze klassiekers van design nog steeds beschouwen.

Dat was en is de populariteit van de ZX-collectie dat deze modellen vaak worden gezien als bepalend voor Adidas Superstar Womens het silhouet van de archetypische trainingsschoen. Je kunt een paar van dit iconische silhouet bij de dichtstbijzijnde fam-winkel pakken.
Ian Ian Brown hoorde over de bonus, hij zei dat hij ook zou komen.

Zoals veel tieners in de jaren negentig was ik geobsedeerd door Nike Air-technologie. Ik zou kijken naar de nieuwste innovaties, van de lucht zichtbaar van de voorvoet naar de lucht afgestemd op andere soorten lucht. Ik zou zelfs gebruikte sneakers op de rommelmarkt kopen en ze openscheuren om de lucht te inspecteren. Naarmate mijn brein groeide en mijn kennis van de biomechanica vorderde, realiseerde ik me dat Nike Air onzin was.

Ik probeer niet te zeggen dat Nike Air nutteloos is. Met gas gevulde schokdempende tassen hebben een revolutie teweeggebracht in de wereld van sneakers toen deze meer dan 30 jaar geleden werd gentroduceerd. Nike Air Max 2017 Mujer Als een fashion statement alleen al, heeft de introductie van Air Max bijgedragen aan het creren van een cottage-industrie van sneakerheads en verzamelaars met kasten vol ongedragen schoenen. Er is echter heel weinig echte wetenschap - ondanks de advertenties van Nike die het tegendeel beweren - die het idee ondersteunen dat het vullen van hardloopschoenen met perslucht je een betere atleet maakt. Recent onderzoek suggereert het tegenovergestelde.

Maar zelfs Nike zelf ziet zichzelf nu als een marketingbedrijf. En zijn grootste act Overtuig iedereen dat Nike Air-technologie meer was dan een demonstratie van de historisch winstgevende en vaak misleidende prestaties van Beaverton.

Het was niet altijd zo. In 1964 richtte voormalig Phil Rodrid, de rijder van de University of Oregon, en voormalig coach Bill Bowerman het bedrijf Nike Air Max Classic BW Femme op om de renner gemeenschap toegang te geven tot de beste schoenen. Ze noemden het Blue Ribbon Sports (BRS), het beginnende bedrijf begon als distributeur voor Onitsuka Tiger. Blijkbaar verkocht Bowerman de meeste van zijn kofferbakschoenen bij baanwedstrijden.

Het duurde niet lang voor Knight - die zijn MBA afrondde op Stanford - en Bowerman zich realiseerde dat ze hun eigen ding wilden doen. Bowerman had een gevoerde hardloopschoen ontworpen die Onitsuka in 1969 uitbracht Nike Air Max 90 Womens Black onder de naam Tiger Cortez. Rond dezelfde tijd echter, begonnen hij en Knight met een fabriek in Japan om hun eigen lijn sneakers te produceren. Ze noemden het Nike. En weet je wat een van de eerste modellen was? De Nike Cortez.

nach oben springen


Besucher
3 Mitglieder und 23 Gäste sind Online:
alisa086, Hashems, SUIDHIUJW

Wir begrüßen unser neuestes Mitglied: Hashems
Besucherzähler
Heute waren 643 Gäste und 29 Mitglieder, gestern 1655 Gäste und 44 Mitglieder online.