headerimg
#1

Nike Air Max 90 Nieuwe

in Was ist neu im Forum? 19.01.2018 06:33
von ALaw75 | 2 Beiträge | 180 Punkte

Nike Air Max 90 Nieuwe


OG Air Max 90 en 95 esthetiek nestelden naast elkaar als onderdeel van het Air Max + 2013 Heritage Pack. Hier zien we die bekende stijlen nog eens, maar op een andere manier, omdat de Nike Air Max 90 dames de originele Infrarood / Laser Blue blokkeringsjabloon en swaps in Cyber ​​voor een zonnige gele barst heeft - een beetje een eerbetoon aan de release van 2003 Van de dope "Hot Lime".

We hebben al de originele Air Max-lopende kleurenwegen in de afgelopen jaren gezien in een verscheidenheid aan tech-updates, die kunnen ook binnenkort ook in texturen komen? Hier is een nieuwe Nike Air Max 90 heren die de bekende infrarode accenten van de schoen combineert met een eendcamouflage boven in een van de meer intrigerende toepassingen van beide. Deze zijn nu in Japan maar blijven verborgen van de Amerikaanse sneakerheads.

Vergeet niet dat Nike Air Max 90 Nieuwe ons je liet zien, dat zag eruit als een vreemde aanval op de OG "Laser Blue"? U kunt aan dit paar denken als een soort van bastardized "Maize" in dezelfde ader, wat met zijn oranje toon die een paar tinten afweert van dat specifieke geel (samen met de duidelijke andere afwijkingen wat de witte / grijze verdeling betreft) . Ook op dit paar omgeschakeld zijn de veters - die een beetje kleur in hen hebben in plaats van de standaardwit.

In minder dan een maand kunnen we officieel beginnen met de feest rond 25 jaar van
de Nike Air Max 90 Bestellen goedkoop. Een mijlpaal, bijna alle sneakers raken, maar zijn niet chronisch, omdat ze niet meer relevant zijn na twee en een half jaar lange
houdbaarheid, de Nike Air Max 90 Kopen goedkoop heeft dat probleem natuurlijk niet. Een torenhoge prestatie voor Nike en een ander in de kamer voor Tinker, de nieuwste PRM kleurweg om wijdverbreide buzz te genereren in het "Iridescent" -schema. Versierd in een scherpe zwarte bovenkant met iriserende uitvoering bij de Swoosh branding, tong- en kantkraag, bieden witte offsets evenwicht aan deze anderszinnige AM 90. Geef ze een andere kijk hieronder en snijd een paar nu bij Sneaker Politics of op eBay.

nach oben springen


Besucher
1 Mitglied und 66 Gäste sind Online:
foxsin987

Wir begrüßen unser neuestes Mitglied: foxsin987
Besucherzähler
Heute waren 2466 Gäste und 13 Mitglieder, gestern 3091 Gäste und 30 Mitglieder online.

Forum Statistiken
Das Forum hat 54274 Themen und 58884 Beiträge.

Heute waren 13 Mitglieder Online:
abandon, akombufh, chaelinsugar, foxsin987, goldengooseits, IMRAN ALI, juliana168, lourdesholt, michaelpowel, rsgoldfast, toptourist, unibet188, wigshumanhair