headerimg
#1

adidas yeezy schwarz Schuhe Deutschland

in Was ist neu im Forum? 23.01.2018 08:32
von celestina12 | 3 Beiträge | 270 PunkteEfter introduktionen av adidas yeezy schwarz Schuhe Deutschland-siluetten 2016 ser den första adidas + KANYE WEST-frisättningen av 2017 modellens avkastning på svart / röd färg och släpps globalt den 11 februari i vuxen och för första gången spädbarnstorlek . YEEZY BOOST 350 V2 har en svart Primeknit övre med kontrast röda bokstäver med ett speglat "SPLY-350" märke, distinkt mittstygn och, för första gången på YEEZY BOOST 350V2, en hälflik.

På vuxenskor, ger en halvtransparent gummisula och TPU-sidoväggar en slående effekt samtidigt som överlägsen dragkraft ges, medan adidas yeezy grün Reduziert Preis mellansula använder adidas innovativa BOOST-teknik för att skapa en slitstark, stötsäker och reagerande sula.

Nästa kapitel i adidas yeezy herren Schlussverkauf Deutschland börjar i veckan med introduktionen av sneakers V2-upplaga. Den reviderade designen har en längre häl, som saknar en flik. Den mest slående designfunktionen är den rand som passerar den övre, läsningen SPLY-350. För sneakers debutfall har den monterats i gråtoner med randen i ljus orange.

Det verkar som om det var igår när nya adidas yeezy braun Zu Verkaufen Deutschland färgvägar slog på marknaden och gjorde en blast i försäljningen. Mängden hype började stiga igen med de senaste förhandsgranskningarna och nyheterna i samband med den kommande Yeezy Boost 350 v2-färgen. Efter fyra super populära färgvägar från tidigare droppar, kommer Yeezy Boost 350 v2 "Core Black / Red" att sjunka den 11 februari med detaljhandelspriset på 220 dollar.

Med den unika adidas yeezy damen Schuhe Rabatt-designen med varumärkesegenskaper ombord, presenterar denna modellens färgväg ett annat bra exempel på att kombinera färgerna (svart och rött) för att skapa en iögonfallande kontrast. Många beskriver den här kombinationen som en av de mest tilltalande färgväggen, både cool och edgy, mystisk och intensiv samtidigt.

nach oben springen


Besucher
0 Mitglieder und 50 Gäste sind Online

Wir begrüßen unser neuestes Mitglied: lourdesholt
Besucherzähler
Heute waren 2380 Gäste und 12 Mitglieder, gestern 3091 Gäste und 30 Mitglieder online.

Forum Statistiken
Das Forum hat 54274 Themen und 58884 Beiträge.

Heute waren 12 Mitglieder Online:
abandon, akombufh, chaelinsugar, goldengooseits, IMRAN ALI, juliana168, lourdesholt, michaelpowel, rsgoldfast, toptourist, unibet188, wigshumanhair