headerimg
#1

Nike air vapormax flyknit explorer

in Was ist neu im Forum? 25.01.2018 07:02
von ggwoaimolo | 3 Beiträge | 270 PunkteNike air vapormax flyknit explorer blev officielt afsløret tilbage i marts 2016. I dag får vi et ord om, at den nye futuristiske Air Max-silhuet vil lave sin debut i marts 2017. Nike første afslørede Air VaporMax på sit innovationstopmøde sidste år. I slutningen af ​​2016 fik vi også ord om et kommende COMME des GARÇONS samarbejde med NikeLab ved hjælp af VaporMax. Fuldt konstrueret med en Flyknit build, tager skoen Nike Air Max teknologi til næste niveau ved at erstatte sin traditionelle skumsål med en boblepude.

Bortset fra det lejlighedsvise farverige samarbejde eller udgave med specialudgave, har nike air vapormax triple black -stilarter stort set været begrænset til neutralt udseende, men det kunne snart ændre sig. En ny Air VaporMax-stil for nylig overflade på Instagram i en levende tonalrosa udførelse. Skoens hele Flyknit øvre og skumløse Air Max sål er belagt i en hot-pink nuance, der gør disse til en fremmende for den mest iøjnefaldende VaporMax endnu.

Nike er endelig klar til at udrulme mange falde-passende farveveje til det populære nike air vapormax sale 2017 design. Sneakersne er kendt for deres lette Max-Air-polstring, hvilket giver maksimal komfort.First up er Air VaporMax "Black" med en lys sort øvre med gråtoner, en jet sort Oreo-inspireret ydersål og matchende grå snørebånd. Vi ser også den flerfarvede "Midnight Fog / Medium Olive" iteration, som har en mørk rødlig lilla skygge på Flyknit øvre perfekt parret med oliven Swooshes, spejl af lyse gule og tonal snørebånd.

Nike Sportswear fortsætter med at imponere med nike air vapormax off white , da du kan forvente, at yderligere farveindstillinger falder i løbet af efteråret. Denne gang har vi et kig på Nike Air VaporMax, som er klædt i Pure Platinum, Anthracite, White og Dark Gray. Mens disse nuancer dækker Flyknit-overdelen, lander Volt på Flywire-kablerne. Afslutter udseendet, vi har en mørk VaporMax Air enhed.

http://www.herskyshoes.com/

nach oben springen


Besucher
0 Mitglieder und 49 Gäste sind Online

Wir begrüßen unser neuestes Mitglied: recpgooser
Besucherzähler
Heute waren 3173 Gäste und 45 Mitglieder, gestern 3278 Gäste und 40 Mitglieder online.