headerimg
#1

asics gel nimbus 20 kvinnor rea

in SCHLACHTFELD von VibezMuziks No. 1 Supporterin "DIRTY NAT" 03.07.2018 07:42
von Fischer | 4 Beiträge | 360 Punkte

Asics Gel Lyte är tillbaks i en ny färgväg som vi tar hierdoor asics skor dam rea titt på retro siluetten i Dark Forest. Den h?r Gel Lyte domineras different den ovannämnda grönskan via hela flertalet av övre som är konstruerad different en kombination av mocka och nät. Svart ses sedan på fotleden, hälen och formstripe-märket på sidopanelerna. Gul på snören, hierdoor svart mellansula med gult speckling på hälen, som ett gummigummi yttersål förseglar saker upp. Skruva upp ditt par på utvalda Asics-återförsäljare under våren.

Asics håller det krispigt mediterranean asics löparskor herr rea denna senare release som har denim hela vägen från Japan. Det är Okayama denim att pica exakt, och det används på ett ganska common sätt för en frisättning som är allt ?vrigrt än tråkig. Som hierdoor modell kan Asics Serum Lyte III verkligen om du ska bli missn?jd göra något fel, guys när det gäller accoutrements så här är resultaten bra. Den högkvalitativa Okayama denim har nästan hierdoor kamouflage känsla för living area och är trimmad i actually djupt navy läder som ser super smidig ut. Vetefärgade sömmar och röda accenter utstrålar att "favoritpar av jeans" känner right up until en utslagsplats medan vita vitt lägger till ännu mer i mixen.

Många eftertraktade som en vår / sommarsko med tanke på det löpande asics gel nimbus 17 billiga arvet och andningsförmågan som noteras vid den grundbaserade splittringskonstruktionen, framträder ASICS 'Gel Lyte III i en nyc "Blue Surf" -färg som kontrollerar alla ovannämnda lådor. Brimming i komfort, tonal godhet och säsong-lämpliga nyanser, borstad mocka överlag living area övre medan mesh detaljering vindicates skoens kärna substance beläggning. Lädervarumärke stabiliserar panelen medan utseendet kommer i actually närheten med vit mellansula som inkapslar EVA-skum.

Nu tar vi n?got övergångsslitage som fungerar lika bra som på asics gel nimbus 20 kvinnor rea sommaren, är belagt i monokromatiska svarta och vita nyanser med tips av grått peppared genom hela living area låga klippande silhuetten. Speckled mellansula detaljer lägger hierdoor touch av flare beneath blandade material mocka som mesh övre. Genom att utforska kungliga nyanser different blått sans, japanska selvedge denim som de om implementerat på tidigare utgåvor, erbjuder ASICS Gel-Sight i actually en plysch blå manifestation matchad med tan läder. Indigo Blue mocka täcker mycket av den övre för en slät, luxuös estetisk.

nach oben springen


Besucher
2 Mitglieder und 49 Gäste sind Online:
tujue, dxmgnwma

Wir begrüßen unser neuestes Mitglied: dxmgnwma
Besucherzähler
Heute waren 787 Gäste und 12 Mitglieder, gestern 3111 Gäste und 43 Mitglieder online.

Forum Statistiken
Das Forum hat 50384 Themen und 54497 Beiträge.

Heute waren 12 Mitglieder Online:
alcrona97, Bale, dxmgnwma, greenycao, huge12345, Labi1995, linchao, liyifeng4321, micheal16, sooo, tujue, yaya2017