headerimg
#1

Saucony är tillbaka med ytterligare

in News 10.07.2018 09:25
von Hiltat1980 | 3 Beiträge | 270 Punkte

Italienska sneaker butik Antoniolo INNER har gått med Saucony för en mycket speciell utgåva av saucony löparskor herr inspirerad av sin hemstad Milano. "Milano" Grid 9000 har en premium kräm och grå mocka övre med en unik asymmetrisk färgbehandling som visas från vänster sida har metalliska guld accenter för midfoot logos och gröna accenter synliga från höger sida. Färgen är inspirerad av Duomo-katedralen i Milano och tar nyanserna av marmor till basen med grön från dörrens oxiderade rost och guld från statyn på toppen av den magnifika strukturen.

Det övergripande målet Saucony hade att skapa saucony kinvara 9 dam var att hylla sitt rika arv i retro-runde samtidigt som man firar där Saucony är som ett företag. Shadow 5000 EVR innehåller element från originallinjen och deras tekniska prestanda. Designsspråket i Shadow 5000 är gift med Sauconyys full-längd EVERUN mellansula + yttersågsteknik. Ytterligare funktioner inkluderar en mjuk / flexibel knit övre, och en grön-hak-accent.

Saucony är tillbaka med ytterligare två återförsäljare i hösten, för billiga saucony skor -paketet. Denna duo har två olika svarta och vita färgbanor både med gummibotten, vilket gör dem till ett enkelt och mångsidigt tillägg till din sneakerrotation. Båda har också en inredning av kräm för att ge en färgstark färg till en annars neutral sko. Par finns nu tillgängliga hos Saucony-återförsäljare.

Efter att ha fått en begränsad utgåva förra veckan kommer Up There x saucony löparskor dam rea att släppa ut på utvalda återförsäljare världen över imorgon. Up There x Saucony Grid 8000 Sashiko är inspirerad av traditionell japansk kultur och har en Indigo läder och sashiko sömmad övre, premiär tunga taggar, smidig läder inre sålar och silver tippade vaxade bomullspetsar. Efterbehandlingsdetaljer inkluderar märkeshår, ett mönster på tån och sidopaneler, tan läder tunga taggar och speciell förpackning.

nach oben springen


Besucher
0 Mitglieder und 32 Gäste sind Online

Wir begrüßen unser neuestes Mitglied: grover23
Besucherzähler
Heute waren 1596 Gäste und 40 Mitglieder, gestern 2675 Gäste und 44 Mitglieder online.