headerimg
#1

Adidas Stan Smith Svart Billig

in News 11.07.2018 11:29
von hughhhr@msgsafe.io | 4 Beiträge | 360 PunkteEn av de mest populære nye sneaker pickupene for mange i sommer har vært adidas Stan Smith Primeknit, takket være deres rene og klassiske stil med den ekstra bonusen til en kul og komfortabel vevet tekstil øvre. Primeknit Adidas Stan Smith Svart Billig er nå klar til å falle i noen toneutviklede trendbehandlinger, som vises nylig i en trio av "OG", ser i hvitt med grønne, røde eller marine accenter. I dag ser vi på to tonale alternativer, inkludert en minty 'Vapor Green' fargetone eller 'Tech Steel' i mørkeblå, hver utgivelse i juli. Vi kommer til å gjette at de to er ikke den siste av tonal Stan Smith Primeknits vi vil se denne sommeren, så forhåndsvise de grønne og blå versjonene og hold deg innstilt for ytterligere fargebaner.

Adidas Stan Smith Beste Pris-teamet klarer å finne enda en ny måte å konstruere Stan Smith på, denne gangen med en sommer-klar mesh øvre. Ved å beholde den tidløse silhuetten du kjenner og elsker, er stiften til en hvilken som helst sneakersamling oppgradert med en sommerformidling i et lett og pustende nett. Som en del av adiColor-samlingen, regner med å se masken Stan Smiths i en rekke farger, inkludert teal og lilla alternativer du ser her. Få montert i ditt eget par av sommeren Stans akkurat nå på utvalgte adidas Originals forhandlere som Renarts.

Det var bare et spørsmål om tid før Adidas Stan Smith Nettbutikk ble forvandlet av Primeknit. Med sommeren i horisonten, vil mange av alle hvite overføringer gjøre veien til rotasjonen, så hvorfor ikke vurdere den uberørte adidas Stan Smith Primeknit "Triple White"? Stan Smith-samlingen startet igjen i 2013 og ble akseptert over hele verden av ikke bare sneakerheads, men også moteindustrien. Tilsetningen av en pustende vevd øvre ytterligere sementert sin plass som en sneaker som alltid kan tilpasse seg tiden. her ser en hvit på hvit utseende en skinnhæl og tradisjonell yttersåle for godt mål. Hva synes du om den kommende Triple White Stan Smith Primeknit? Fang et bedre blikk under og grip ditt par i dag fra internasjonale steder som Size ?.

Adidas Stan Smith Hvite Lavest Pris får en velsmakende makeover denne våren med denne siste iterasjonen av den tidløse tennissilhouetten bygget i et lakset tonet lerret. Den unisex-utgaven av skoen har sin tradisjonelle skinn øvre erstattet med lerret, kommer i en passende vårtone tone i laksrosa (offisielt 'Sunset Glow') med mørkeblå hælfliker og kremete, hvite aksenter og såler. Allerede på lager hos noen europeiske Adidas Originals lagerhandlere, håper vi at laksen Stans på stateside sneaker butikker snart.

Japans egen A Bathing Ape gjorde et navn for seg selv for sin signatur dype kamuflasjeprints og en komplett rip off av Adidas Stan Smith Røde Kjøp med en lekfull vri. Og mens den berømte skaperen Nigo ikke lenger er knyttet til merkevaren etter 20 år med å bygge den opp i en streetwear-gigant, synes BAPEs evne til å rehabilitere ikoniske silhuetter i sitt eget bilde fortsatt å være en prioritet. Den siste skapelsen som heter BAPE Sta Morning, vil minne deg om en viss tre stripes tennis classic - adidas Stan Smith. Slated for å slippe ut denne kommende sommeren 2016 sesongen, har modellen en hvit lærbas med sublimert stjernemarkering på sidepanelet, unike perforeringer, og en klassisk grønn hæl og merkevarebygging gjennom. Hva synes du om utgivelsen?

nach oben springen


Besucher
1 Mitglied und 47 Gäste sind Online:
prempcexpert

Wir begrüßen unser neuestes Mitglied: constructionsdelhi
Besucherzähler
Heute waren 1835 Gäste und 30 Mitglieder, gestern 3338 Gäste und 7 Mitglieder online.