headerimg
#1

Nike Air Max 95 Opruiming

in News 11.07.2018 11:32
von hughhhr@msgsafe.io | 4 Beiträge | 360 PunkteTwee giganten van de Britse sneaker scene, retailer Size? en kunstenaar Dave White hebben hun krachten gebundeld met Nike Sportswear om de kleurrijke kleuren van de Nike Air Max 95 Opruiming , geïnspireerd door de wildernis, nieuw leven in te blazen. Deze driewegsamenwerking bevat de kenmerkende illustratie van White op twee verschillende Air Max 95-modellen, met zware inspiratie afkomstig van twee boswezens in de vos en het konijn. In deze teaservideo's uitgebracht door Size? op Instagram wordt de releasedatum onthuld op 16 september 2016. Dat is alles wat we nu weten, dus bekijk de onderstaande previews en blijf op de hoogte voor de release op drie vrijdagen.


Dave White's liefde voor Nike Air Max 95 Online Kopen sneakers is goed gedocumenteerd door zijn ongelooflijke schilderijen die het gestroomlijnde ontwerp en de flitsende kleuren van sommige van de meest iconische releases van Nike vastleggen. Een deel van de pop-art, deels een sneakerhead eerbetoon aan zijn persoonlijke graals, Dave White's artwork ging van start en bracht hem zelfs samen met de Swoosh jaren op weg. Vandaag krijgen we een korte preview van zijn nieuwste poging - de Dave White Nike Air Max 95 No-Sew.

De Nike Air Max 95 Kastanjebruin Waar te Koop No-Sew zag talloze releases in 2014, toen de moderne update van de iconische creatie van Sergio Lozano de opgenaaide zijpaneelgolven deed verdwijnen voor een nieuwe naadloze tape-constructie voor een lichtgewicht ritje. De moderne draai toegestaan ​​voor de golvende esthetiek om te blijven, maar in een geheel nieuwe vorm. Nu is de Dave White Nike Air Max 95 hier om een ​​van de mindere aangekondigde versies van de Air Max 95 te veranderen in zijn eigen kunstwerk geïnspireerd door konijnen op het platteland.

Na de Nike Air Huarache van het "Ale Brown" -pakket vorige week van dichtbij te hebben bekeken, komen we nu in de buurt van de Air Max 95. Met hetzelfde kleurenschema in wit en marine met "Ale Brown" -accenten en gewoon een vleugje lichtroze, de Air Max 95 is voorzien van een premium constructie in canvas met de Ale Brown details in de vorm van lederen lambrisering aan de basis en teen van de bovenkant. Open nu een paar van je eigen "Ale Brown" Nike Air Max 95 Blauw Sale Nederland's bij bepaalde Nike Sportswear-winkels zoals Packer Shoes.

Sergio Lozano's ode aan de anatomie van de menselijke voet kwam in de vorm van de iconische Nike Air Max 95 Bruin Nederland een silhouet dat het afgelopen jaar alleen al het juiste aantal moderne updates en retro-behandelingen heeft gezien. De nieuwste renditiion is deze Nike Air Max 95 Ultra SE, een paar dat de retro zijpaneelgolven accentueert met toegevoegde Dynamic Flywire-kabels, 3M reflecterende hielpanelen en een op Ultra Moire geïnspireerde buitenzool.

nach oben springen


Besucher
1 Mitglied und 41 Gäste sind Online:
prempcexpert

Wir begrüßen unser neuestes Mitglied: constructionsdelhi
Besucherzähler
Heute waren 1854 Gäste und 30 Mitglieder, gestern 3338 Gäste und 7 Mitglieder online.