headerimg
#1

adidas ultra boost 4.0 Mannen

in Vibez "Peppstreet Methtematikz" KOMMT!!! 20.10.2018 04:53
von jjdfgvud | 3 Beiträge | 270 Punkte

Drie opkomende kleuren van de adidas schoen zullen hun moderne technologie en constructie combineren met een klassieke adidas-stijl. Het Ultra Boost 4.0 "Show Your Stripes" -pakket zal drie nieuwe colorways bevatten die elk op prominente wijze de drie strepen weergeven die onafscheidelijk zijn geworden van adidas. De drie kleurvlakken, Tech Ink, Core Black en Cloud White, hebben allemaal extra details die over de drie stukken van de kooi op de bovenzijde heen liggen.


Adidas komt in vakantiestemming met de nieuwste colorway van de adidas schoen 2018 . De colorway is voorzien van een bovenwerk dat wit en rood met elkaar combineert in een kleurenschema dat lijkt op het vakantiehoofdstuk dat het snoepgoed is. Dit pepermunt-achtige bovenwerk is bedekt met een melkwitte kooi en hielkap en stroomt naar beneden naar de kenmerkende witte BOOST tussenzool. Vreemd genoeg lijkt deze colorway een stijlcode te delen met een andere Ultra Boost 4.0 in een zwart-witte colorway.

.
Adidas 'vierde aflevering van de altijd populaire adidas ultra boost 4.0 lijn is terug met deze exclusieve exclusieve' Champagne'-selectie voor dames. Dit is een populaire colorway in het arsenaal van het merk Trefoil, omdat het talloze NMD-modellen heeft versierd die doen denken aan een bruisend glas Rosé. adidas zal moeten doorgaan met het introduceren van schone nieuwe coloways zoals deze, als het merk met de Three Stripes van zijn consumenten verwacht dat ze loyaal blijven aan de Ultra Boost-lijn die sinds het debuut weinig veranderd is.


Het kerstseizoen is hier officieel, dus je wist dat het alleen maar goed was voor Adidas om een ​​aantal kerstthema's met een vakantiethema te laten vallen van de adidas ultra boost 4.0 Mannen, toch? Dat gezegd hebbende, is hier een eerste blik op de adidas Ultra Boost 4.0 Candy Cane. De Adidas Ultra Boost 4.0 Candy Cane wordt geleverd met een Primeknit-bovenwerk gedaan in zowel wit als rood (zoals een snoepgoed). Het tweekleurig geweven bovenwerk is dan gepaard met nog meer wit genoteerd op de kooioverlay, hielkap, veters, voering en boost-tussenzool. De belangrijkste kenmerken van de schoen zijn de zwarte rubberen buitenzool die laag wordt gezien.http://www.zwarunscho.com/

nach oben springen


Besucher
0 Mitglieder und 56 Gäste sind Online

Wir begrüßen unser neuestes Mitglied: uebasroff
Besucherzähler
Heute waren 2067 Gäste und 8 Mitglieder, gestern 3001 Gäste und 38 Mitglieder online.

Forum Statistiken
Das Forum hat 50705 Themen und 54836 Beiträge.

Heute waren 8 Mitglieder Online:
allforshoes, annadoyleio, jenniferfisk, joneswilson001, MapleStoryFans, mniutfgj, shoessalesis, uebasroff