headerimg
#1

adidas tubular instinct Män Svart

in Vibez "Peppstreet Methtematikz" KOMMT!!! 22.10.2018 09:51
von dfkjgub | 3 Beiträge | 270 Punkte

Upp nästa för adidas skor , är denna helt nya färgväg som har skoskärmen en Tonal Navy Blue övre. Adidas Tubular Instinct börjar med en tonal övre som har skon i en ren Navy suede konstruktion. En sak som sticker ut från det här paret är att adidas bestämde sig för att inte använda en annan färg på hälen, istället välja tonal look. Tonalfoder, tvåtonade vetrar, Vit varumärke på tungan och Vit på sulan kompletterar skoets utseende.


adidas skor 2018 är tillbaka i svart. Vi har sett denna livsstilstänkta Tubular Silhouette nytta av premium mocka konstruktioner och ett samarbete med Mastermind Japan under de senaste månaderna, men vi har ännu inte sett någon släpp don den syntetiska Kurim-liknande övre, tills nu. Adidas Tubular serien har varit ett av trefoil-märkets starkaste pågående navnebröder i över två år nu, och modellerna fortsätter att förändras med årstiderna för att maximera Tubularens popularitet. Adidas Tubular Instinct "Triple Black" lägger till en hållbar tredimensionell 3D-konstruktion i hela med en gummerad yta för maximal väderbeständighet medan ytterligare sillbensträckning nu sträcker sig upp i mellansolen för en unik vridning. Denna klädsel med livsstilskläder drabbar också en Yeezy-liknande hälkonstruktion, repspetsar och mocka detaljer på tungan för en överlägsen finish.


Att hålla sig till motivet med helt adidas tubular instinct svart-sneaker-med-skalle-logotyper, en gång vinsten, presenterar mastermind två av sina mest imponerande och är säker på att vara eftertraktade modeller ännu: NMD XR1 och Tubular Instinct. Vad som lätt skulle bli en av de mest eftersökta NMD-utgåvorna hittills, ger mastermind XR1-iterationen en stretchig meshövre med mycket av deras skalle och crossbones-logotyp, som finns på tungan, midfoten och hälslingan med reflekterande randiga snören för att avsluta Det tuffa utseendet. Det blir bara tuffare för Tubular Instinct, presenteras i en premium svart läder övre med en stor skalle och crossbones på hälen, reflekterande ränder och en extra dragkedja på baksidan för lättare åtkomst. Allt resulterar i en bestämd cyklist / punk estetisk för livsstilssilhouetten.

Vi kom precis över en helt ny färgväg av den nyligen släppta adidas tubular instinct Män Svart Instinct Low-modellen. Välja ett tonalt utseende, idag står vi nära och personliga med Adidas Tubular Instinct Low Clear Brown. Denna version av Adidas Tubular Instinct Low Ccomes klädd i en tonal Lightgrey färgväg som tar hand om mocka och ballistiska nylonhögtalare, snören, foder och branding. Blandning i snyggt med tonalöversidan är den offwhite sålenheten placerad nedanför.http://www.skorgummi.com/

nach oben springen


Besucher
0 Mitglieder und 40 Gäste sind Online

Wir begrüßen unser neuestes Mitglied: Neilpatels
Besucherzähler
Heute waren 1849 Gäste und 41 Mitglieder, gestern 3234 Gäste und 8 Mitglieder online.