headerimg
#1

new balance 998 Kvinne Hvit

in Vibez "Peppstreet Methtematikz" KOMMT!!! 22.10.2018 09:56
von dfkjgub | 3 Beiträge | 270 Punkte


En del av new balance Sko vår / sommer 2017-serien er deres nyeste New Balance 998 Desert Heat colorway. Skoen gir oss en kombinasjon av kongelige farger for de varmere månedene. Denne New Balance 998 har en rød og marine suede øvre som er aksentert med brunt skinn under side merking og bakpanel. Etterbehandling av skoen er en hvit mellomsåle og navy gummi yttersåle.


Olivengrønn er overalt denne new balance Sko 2018 sesongen i sneakerverdenen, med i utgangspunktet alle modeller på jorden som er nye eller gamle, får den dempet grønne tonen et sted på sin øvre side. Den nye balansen 998 er den neste modellen som er lagt til listen, med dette rene nye utseendet i svart og oliven for sin tradisjonelle suede- og nettverksbygging av høy kvalitet. Faktisk kan oljemagasiner være overalt akkurat nå, men så lenge de fortsatt ser så bra ut som dette, vil ingen klage. Se etter laget i USA 998 på ferske New Balance-forhandlere, inkludert UBIQ.


J.Crew har nettopp fått en ny eksklusiv new balance 998 utgivelse. Denne gangen er modellen 998 og det kommer til å komme i en fargevei inspirert av en veldig fargerik fugl. Her er en god titt på New Balance 998 Toucan. Den nye balansen 998 kommer på kledd i en øvre ferdig med blå suede accented pent av grønne og oransje treffene funnet overalt. Toning ned den dristige utseendet på skoen litt er lys grå og hvit treff plassert i områder som hæl, vamp og mesh paneling. Å fullføre utseendet er den trefarvede sålenheten og et sett med hvite snørebånd. Med våren rett rundt hjørnet virker dette som en flott colorway på en klassisk modell for å plukke opp.


Den populære new balance 998 Kvinne Hvit har returnert i en annen allsidig palett av oliven / marineblå for velkommen det nye året. Komponert av premium suede over flertallet av sin øvre, er denne komponenten gjengitt i mørk marine, mens komplementære beige aksenter blir brukt til tåboksen og krage delen. En oliven suede-tunge fremmer ytterligere den underdimensjonerte profilen, da gråtoner er sett på "N" -logoen over sidepanelene og hælfanen. En skarp, hvit abzorb mellomsåle og tricolor yttersåle i det respektive tema runder ut den slanke profilen helt.
http://www.svartskono.com/

nach oben springen


Besucher
1 Mitglied und 53 Gäste sind Online:
juliana168

Wir begrüßen unser neuestes Mitglied: davidwarner44
Besucherzähler
Heute waren 3232 Gäste und 33 Mitglieder, gestern 3750 Gäste und 29 Mitglieder online.