headerimg
#1

uithoudingsvermogen verder

in Vibez "Peppstreet Methtematikz" KOMMT!!! 08.11.2018 09:06
von melting | 782 Beiträge | 70380 Punkte

Terwijl het bijhouden van fitnessstatistieken en het luisteren naar vrolijke muziek op je smartphone zorgt voor een geweldige loopervaring, raken mensen meer dan vaak verstrikt in het vinden van de juiste route voor hun runs, vooral als ze nieuw zijn in de stad.

Zou het niet geweldig zijn om een ??app te hebben die je bevrijdt van het gedoe van voortdurend naar de kaart kijken en in plaats daarvan Nike Air Max 270 Dames gesproken aanwijzingen per keer geeft, zodat je je meer kunt richten op hardlopen?

RunGo is een app die elke avontuurlijke hardloper leuk zou vinden. Afgezien van trackingstatistieken zoals tijd, tempo, afstand en hoogte, biedt RunGo real-time spraaknavigatie en stelt de beste routes in de buurt van uw regio voor, zodat u zich geen zorgen hoeft Nike Air Vapormax Femme te maken over een verkeerde afslag in een drukke straat of verdwaald raakt op een onbekende plaats.

Net zoals Google Maps u toestaat om kaarten offline op te slaan, kunt u uw favoriete runs op uw smartphone downloaden en de app zou dan zelfs offline werken (kan erg handig zijn als u aan het wandelen bent of naar afgelegen gebieden gaat waar er weinig connectiviteit is) .

RunGo is ook een geweldige app voor mensen die naar veel verschillende steden reizen en de veilige en schilderachtige gebieden Nike Air Max 2017 Donna willen verkennen, omdat RunGo automatisch interessante punten en interessante informatie aankondigt wanneer je ze passeert. RunGo biedt ook optionele log-in, wat betekent dat u de app kunt downloaden en een run kunt uitvoeren (u hoeft zich geen zorgen te maken over privacy).

Runkeeper moet een van de best ontworpen apps zijn voor professionele hardlopers en atleten. De eenvoudige en intu?tieve interface maakt het gemakkelijk om een ??overzicht te houden van je voortgang van de training en om statistieken in realtime te krijgen.

Als je nieuw bent in de stad of niet zo goed bent met het onthouden van routes, kun je zelfs je routes vooraf plannen voordat je begint met rennen, zodat je de exacte afstand aflegt, zonder te verdwalen.

Om het nog gemakkelijker te maken, biedt de app realtime audiogeleiding, zodat u uw smartphone niet Adidas Zx 850 Femme voortdurend hoeft te controleren. Sluit gewoon uw oortelefoons aan, speel uw favoriete nummers af van uw muziek Spotify-bibliotheek, en Runkeeper zou zich mengen in de audio-updates met uw muziek om u een unieke workoutervaring te geven.

Daarnaast kun je ook geavanceerde trainingsplannen kiezen die zijn ontworpen door enkele van de beste professionele fitnesscoaches om je algehele conditie en uithoudingsvermogen verder te verbeteren. Je kunt elk fitnessdoel eenvoudig instellen, of het nu de halve marathon Asics Gel Lyte 5 Femme is, gewicht verliest of een bepaalde afstand aflegt, en RunKeeper stelt je in staat om de voortgang in de loop van de tijd bij te houden.

De app is gratis beschikbaar in Play Store, met de optie om te upgraden naar Runkeeper Go. Wanneer u kiest voor de premiumversie, kunt u uw dagelijkse workouts vergelijken, krijgt u een beter inzicht Nike Internationalist Womens in uw voortgang en krijgt u toegang tot persoonlijke trainingsschema's die u naar uw doelen leiden.

nach oben springen


Besucher
0 Mitglieder und 44 Gäste sind Online

Wir begrüßen unser neuestes Mitglied: Neilpatels
Besucherzähler
Heute waren 1866 Gäste und 41 Mitglieder, gestern 3234 Gäste und 8 Mitglieder online.