headerimg
#1

Adidas Originals Stan Smith Sverige

in News 14.01.2019 10:54
von alanisbeahan18 | 2 Beiträge | 180 Punkte

Nike har en fast grepp om NFL dessa dagar, men adidas lyckas fortfarande komma in Adidas Originals Stan Smith Billigt Sverige firandet på sin egen väg. Att ge rekvisita till sina två idrottare som deltar i spelet den här kommande söndagen presenterar adidas speciella PE-skivor från Horween Leather Stan Smiths till Josh Norman av pantrarna och Von Miller i Broncos, var och en med skräddarsydda läderlådor och hängtagar på skor. Båda spelarna får de låga och mellersta versionerna av Stan Smith i de lyxiga dekonstruerade läderbyggnaderna med Super Bowl 50-grafik på tungan.

Om det finns en sak som vi inte har sett Adidas Originals Stan Smith Billigt Onlinebrist på i sneakervärlden under de senaste åren är det reptil-texturerat överdelar. Oavsett om det är orm, krok, ödla eller någon annan reptilskinn, så har vi sett den på nästan alla livsstilsmodeller du kan tänka dig. En silhuett som har sett reptiltrycket kanske mer än någon annan är adidas Stan Smith, som tycks fungera ganska snyggt med texturer tack vare sin enkla design. Att allt sägs, även om vi har sett det hundra gånger tidigare, är den här senaste Stan Smith för damerna fortfarande en välkommen syn med en vitvit övre med ett helt snakeskinmotiv.

Adidas Originals Stan Smith Rea Sverige och leopardtryck bildar en snygg kombination, som du kan se med den senaste utkik efter den tidlösa tennisskorren. Stan Smiths exotiska utgåva har en faux-pony hårövre med det alltid i stilen leopardtryck i sin helhet, detaljerad med svart läder. Den djärva utkik efter Stan Smith som är lika tilltalande för män och kvinnor kommer nu hos utvalda adidas Originals-återförsäljare internationellt.

Har du fått tillräckligt med "Triple Black" febern eller är du Adidas Originals Stan Smith Sverigeför mer? Om du svarade ja på den senare, borde den nyaste adidas Stan Smith få botemedel mot din lösning. Ja, vi får se andra monokromatiska utgåvor inklusive i augusti i augusti, men ärligt talat, gör inte sneakervärlden någon kränkning mot någon annan. Ring noirfärgen "spelas ut" eller förutsägbar, men faktum är att Trefoil-märket inte kan göra något fel med fullkornigt svart läder.

Vill du ha en tonalt färgad Adidas Originals Stan Smith Köpa som Raf Simons collabs till halva priset? Då vill du notera denna senaste omgången av letar efter Stan Smith som presenteras i tonal suede behandlingar. Bland de klassiska sneakers senaste utgåvorna är det här grågråparet, tillverkade med ingenting annat än "Onix" nyans från topp till botten. Om du kan leva utan Raf Simons branding och exorbitant prislapp kan du hämta denna Stan Smith från nuvarande Adidas Originals-återförsäljare.

Du kan kolla in det detaljerade på www.beastsole.com

nach oben springen


Besucher
1 Mitglied und 45 Gäste sind Online:
svz4_dvn

Wir begrüßen unser neuestes Mitglied: lawsonmiller
Besucherzähler
Heute waren 660 Gäste und 12 Mitglieder, gestern 3438 Gäste und 29 Mitglieder online.

Forum Statistiken
Das Forum hat 50664 Themen und 54791 Beiträge.

Heute waren 12 Mitglieder Online:
54k9n3px, alisa086, Bale, greenycao, jermainwest90, lawsonmiller, Lisae23, liyifeng4321, nng9nbud, svz4_dvn, tujue, xinxiu24