headerimg
#1

tussen de anterieure

in Vibez "Peppstreet Methtematikz" KOMMT!!! 17.04.2019 10:17
von melting | 913 Beiträge | 82170 Punkte

Elke atleet kent het belang van energie. Ons lichaam krijgt energie uit voedsel, met name koolhydraten. Er zijn twee hoofdtypen koolhydraten: eenvoudig en complex. Eenvoudige koolhydraten zijn suikers, ze zijn de snelste bron van energie en worden snel verteerd. Complexe koolhydraten zijn te vinden in voedingsmiddelen zoals groene groenten, zetmeelrijke groenten (aardappelen, ma?s), bonen, linzen en erwten en volkorenproducten.

Kortom, omdat koolhydraten in de bloedstroom worden opgenomen,Nike Air Huarache Mujer verhogen ze de bloedsuikerspiegel, wat op zijn beurt het energieniveau be?nvloedt. Het koolhydraat is onderverdeeld in glucose, de meest eenvoudige eenheid, en wat brandstof levert aan onze spieren. De snelheid waarmee dit gebeurt, wordt de glycemische respons genoemd.

De glycemische index is een schaal van 1 tot 100. Het geeft de glykemische respons van een koolhydraat of ander type voedsel aan. Sporters kunnen deze meting gebruiken om de juiste brandstofbron voor hen te kiezen. Dit is waarom, met elk sportvoedingsbedrijf op zoek naar de beste manier om atleten meer energie sneller te laten krijgen, we de glycemische index zien die op veel sportvoedingproducten wordt vermeld.

Vóór, tijdens en na de training zullen voedingsmiddelen die hoog op de glycemische indexschaal staan, de atleet voorzien van de energie die nodig is Nike Air Max 2017 Mujer om het energieniveau op peil te houden en om de verloren energie tijdens inspanning te vervangen.

Glukos energiesupplementen gebruiken de wetenschap van de glycemische index om u optimale energie te bieden. Glukos is verkrijgbaar in poeder, tabletten, repen, gummies, gels en drankjes. Ze hebben geen cafe?ne, fructose-glucosestroop of kunstmatige zoetstoffen. Glukos-producten zijn glutenvrij, zuivelvrij, soja-vrij en veganistisch.

Als je op zoek bent naar snelle, natuurlijke energie, kijk dan niet verder. Glukos biedt bijna directe energie, die dwars door de cellen in uw mond in uw bloedstroom komt, resulterend in 100% natuurlijke energie.

Uphill - Veel hardlopers lijken hun armen helemaal niet te gebruiken, of als ze dat doen, richten ze alle krachten in de verkeerde richting! Probeer deze keu: Terwijl je bergop loopt, houd Nike Free 5.0 Mujer je de armen comfortabel gebogen bij de elleboog tot ongeveer 900 en ontspannen. Beweeg krachtig het punt van uw elleboog naar achteren met elke armzwaai. Hoe meer intensiteit je gebruikt, hoe harder de rit. Houd de armen snel in beweging om een ??snellopende cadans voor de benen te behouden.

Downhill - Terwijl het gebruik van de armen bij het oprijden van heuvel alles draait om voortstuwing. Bergafwaarts lopen vereist vaak het gebruik van de armen voor een betere balans, vooral naarmate het stijgingspercentage en de snelheid toenemen. Houd je linkerhand links van je lichaam en je rechterhand naar rechts, in plaats van de handen het lichaam te laten passeren. We willen geen buitensporige rotatie. Het kan echter nuttig zijn om de ellebogen naar de zijkanten te laten wegschieten van je lichaam terwijl je op grote snelheid belangrijke Nike Roshe Run Mujer heuvels afdaalt. Als een koorddanserpaal helpt dit je om in balans te blijven.

Je zult het bij bijna elke race zien - de hardloper die door vermoeidheid meer 'omgebogen' wordt naarmate de heuvel vordert. Wees niet die vent!

Wees in plaats daarvan bewust van je houding. Door lang te blijven, behoudt u uw vermogen om uw achterste ketting (met name Glutes en Hamstrings in het bijzonder) te gebruiken om u heuvel op te zetten door de standfase van uw looppatroon. Ik hou van het signaal 'houd je heupen hoog' als een focuspunt om een ??goede houding aan te moedigen.

Hoger in het lichaam, denk aan je hoofd. Het is zwaar! Als je naar de vloer kijkt die vlak voor je ligt, laat je alleen je hoofd naar voren vallen - en moedig je de slechte buighouding aan die we niet willen zien. Als je het komende terrein moet controleren, ga dan Nike Air Max 90 Mens met je hoofd naar boven en kijk naar de grond 30-40 voet voor je. Zo niet, probeer dan scherp te stellen op de top van de heuvel.

nach oben springen


Besucher
0 Mitglieder und 57 Gäste sind Online

Wir begrüßen unser neuestes Mitglied: WilliamBPeabody
Besucherzähler
Heute waren 1799 Gäste und 27 Mitglieder, gestern 1491 Gäste und 47 Mitglieder online.