headerimg
#1

besuchte den Showroom

in Vibez "Peppstreet Methtematikz" KOMMT!!! 17.04.2019 10:30
von melting | 913 Beiträge | 82170 Punkte

Als ik denk aan de grote verschillen die een schijnbaar kleine terminologie als deze kan maken, ben ik gaan nadenken over andere manieren waarop terminologie als deze ons in de loopende gemeenschap als geheel omlaag laat gaan.

Een goed voorbeeld hiervan is een kenmerk van veel hardloopschoenen: de Crash Pad, gevonden in de hiel van het Nike Air Max Command Womens schoenontwerp. Geen prijzen om te raden wat dit is bedoeld om te doen.

Het laatste ding, als coach, wil ik dat lopers visualiseren is hun hielen crashen in de grond. Als ik dit duidelijke 'crashen' in de vorm van een hardloper zie, weet ik dat we veel werk te doen hebben ...!

Probeer de volgende keer dat je gaat rennen eens na te denken over hoe het voelt als je voeten contact maken met de grond. Door elementen van je loopvorm te manipuleren, zoals het verhogen van de cadans, het verkorten van de contacttijd en Asics Gel Quantum 360 Womens het verbeteren van de houding, zou je je gevoel onder je zachtjes naar de grond moeten zien komen.

Je merkt misschien ook een verschil in het geluid dat ze maken telkens wanneer je voet op de grond onder je wordt geplaatst. Deze auditieve feedback kan een uitstekend signaal zijn om naar te luisteren tijdens het hardlopen. Op het Adidas Zx 750 Mujer moment dat je hardloopt, is het waarschijnlijk zo!

Zodra je het gevoel hebt dat je de kwaliteit van het contact onder je voeten verbetert, vergelijk dit dan met je 'oude techniek', door jezelf toe te staan ??terug te keren naar oude manieren voor een paar stappen ...

Terwijl je dit contrast maakt, moet je een duidelijk gevoel van slaan op de grond voelen, in vergelijking met het lichte en iets snellere gevoel om de voet op de grond te plaatsen.

Dit is ons plan voor de absolute beginner. (Raadpleeg ook Nike Internationalist Donna ons ??artikel 'Starten naar uitvoeren' voor meer informatie over aan de slag gaan).

Dit acht weken durende plan omvat vier dagen fysieke activiteit per week en zal culmineren in een (facultatieve) 5K race aan het einde van het programma. U hebt volledige controle over dit plan met betrekking tot welke dagen uw planning het beste is, maar we raden u aan om uw hardloopsessies meestal 48 uur uit te besteden om herstel en aanpassing mogelijk te maken.

Het plan wisselt hardlopen en lopen binnen dezelfde training af om je conditie langzaam op te bouwen en bevat basisoefeningen en technische oefeningen om ervoor te zorgen dat je gezond blijft en met het juiste formulier begint te lopen.

Zoals zoveel mensen weten, verzwijgt New Balance bekende namen voor hun schoenen en gebruikt het een nummeringssysteem om onderscheid te maken tussen elk Nike Internationalist Womens model. Sommige mensen vinden het echter moeilijk om te onthouden of om van het ene model naar het andere over te schakelen, indien gewenst. Nou, New Balance heeft dat geregeld en Tech Rep Samia heeft de Holabird Sports-showroom bezocht om hun systeem te breken.

Het is eigenlijk vrij eenvoudig. Schoenen met een lager nummer (40, 50 en 60) leveren de hoogste stabiliteit. Nummers in het midden (70 & 80) zijn ontworpen voor lichte stabiliteit of neutrale lopers en de hoogste cijfers (90 & 00) zijn uw concurrentie- en lichtste modellen.

Maar New Balance is onlangs afgeweken van hun normale nummeringsysteem door twee nieuwe schoenen te noemen met de gloednieuwe Fresh Foam-technologie. De New Balance Boracay en Zante zijn genoemd naar respectievelijk eilanden in de Filippijnen en Griekenland. De tussenzool van vers schuim is opgebouwd Nike Air Max 180 Femme uit één stevige gietlaag voor continue en consistente demping, ongeacht waar u op de schoenen landt. Het verschil tussen de twee modellen is dat de Boracay plus is dan de nog lichtere Zante. Beide hebben echter contactzolen met volledig contactvlak voor uitstekende stabiliteit, reactievermogen en duurzaamheid. De eilanden waarnaar ze zijn vernoemd staan ??bekend om hun zachte zand en de schoenen van Boracay en Zante zorgen op dezelfde manier voor een lichtgewicht, soepele rit en een zacht gevoel.

nach oben springen


Besucher
0 Mitglieder und 61 Gäste sind Online

Wir begrüßen unser neuestes Mitglied: WilliamBPeabody
Besucherzähler
Heute waren 1879 Gäste und 27 Mitglieder, gestern 1491 Gäste und 47 Mitglieder online.